Home Najnovije Ivan Perišić na putu povratka: Euforija među Hajdukovcima (VIDEO)

Ivan Perišić na putu povratka: Euforija među Hajdukovcima (VIDEO)

104
0
5692ccf4 7ae7 4d8e a5d0 c85c33e1a731
5692ccf4 7ae7 4d8e a5d0 c85c33e1a731

Dolazak Ivana Perišića (35) u redove Hajduka tijekom zimskog prijelaznog roka izazvao je pravu euforiju među navijačima kluba, unatoč tome što se legenda vratila teško ozlijeđena nakon operacije. Iako je Perišić potrgao ligamente koljena krajem rujna prošle godine, što je jedna od najtežih ozljeda za nogometaša, navijači su s nestrpljenjem iščekivali njegov povratak na teren.

Tottenham je pustio Perišića bez odštete nakon ozljede, a očekivalo se da će se Perišić vratiti u akciju krajem travnja ove godine, prema originalnim prognozama liječnika. Međutim, nedavni videi koje je objavio na svom Instagramu sugeriraju da bi njegov povratak mogao biti bliži nego što se očekivalo.

Na tim snimkama, objavljenima uz status “Di ćeš, sine”, Perišić pokazuje izuzetnu predanost treninzima, unatoč ozljedi i operaciji. Trči, udara loptu, ne štedi ozlijeđenu nogu. Iako je teško procijeniti koliko će mu vremena trebati da se potpuno oporavi od teške ozljede, ovakvi videozapisi pružaju nadu navijačima Hajduka i Hrvatske.

Osim što je nedavno bio na klupi Hajduka na službenoj utakmici, Perišić je nedavno dobio i pozivnicu od izbornika Zlatka Dalića za sudjelovanje na turniru koji Hrvatska igra krajem ožujka u Abu Dhabiju. S obzirom na to da je to samo nekoliko mjeseci prije Europskog prvenstva, očekuje se da će Perišić biti spreman za povratak u nacionalnu reprezentaciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here