Home Mozaik Nives Celzijus iznenadila fanove i osvanula u svečanom izdanju

Nives Celzijus iznenadila fanove i osvanula u svečanom izdanju

137
0
nc 694x478
nc 694x478

Nives Celzijus, poznata po svojim izazovnim modnim kombinacijama, ovoga puta je iznenadila svoje fanove potpuno novim stilom. Umjesto uobičajenih provokativnih outfita, objavila je fotografiju na društvenim mrežama na kojoj nosi dugu crnu haljinu optočenu cirkonima, koja je fanove ostavila bez daha.

Na fotografiji se vidi Nives u elegantnoj crnoj haljini koja je privukla pažnju zbog svoje jednostavnosti i istovremeno izražajnog detalja – cirkona koji je dodatno istaknuo njezinu pojavu. Fanovi su komentirali kako ih je njezin “sjaj zaslijepio”, dok je sama Nives u opisu objave napisala: “Pali li moj sjaj tvoje oči?”.

Jedan od obožavatelja je komentirao da bi “rado oslijepio” zbog njezine ljepote, na što mu je Nives duhovito odgovorila: “Nemoj molim te, tko će mi lajkati fotke”. Na to je obožavatelj uzvratio: “Ne brini, fotke se neće lajkati same od sebe”.

Ovaj neočekivani odabir outfita pokazuje Nivesinu raznolikost i sposobnost da iznenadi svoju publiku, dok njezin duhoviti odgovor na komentar obožavatelja dodatno potvrđuje njezinu šarmantnu osobnost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here