Home Najnovije Ivančić ima pravo na kredit

Ivančić ima pravo na kredit

1512
0

Trener Mladen Ivančić za sada je amnestiran svake odgovornosti. Momčad je preuzeo nakon što su pripreme već počele. Igrače birali bivši trener (Zlatko Dalić), pa sportski direktor (Robert Rubčić) i direktor (Mario Rubeša). U osmom kolu u bijelom dresu debitirao je – Matija Matko, bivši napadač Zrinjskog iz Mostara. Tapalović nije bio niti na klupi…

– Matko je unio živost. Stvarao je pritisak na zadnju liniju Osijeka. Tek očekujem da se uklopi u sastav.

Tapalović je na posljednjim utakmicama odigrao ispod očekivanja. Radi dobro, dignut će se. Teren, treninzi i utakmice su jedino mjerilo. Tapalović nije igrao šest mjeseci, toliko treba, tvrde stručnjaci, da bi se vratio. Puno je igrača u takvu stanju. Novaković, Ahmad Sharbini, Dabac, Cerić… – govori Ivančić.

Riječani nisu uspjeli pronaći dobitnu kombinaciju, put do gola Skendera. U prvom poluvremenu mučili su sebe (loptu) i gledatelje, a u nastavku pokazali više živosti. Popravili nešto igru preko bokova.

– Sve smo učinili da bismo osvojili tri boda. U drugom poluvremenu držali smo raspored, stvorili nekoliko prigoda, ali osječki zid na trideset metara bio je neprobojan. Vezni igrači, Landeka, Pamić i Štrok igrali su dobro u oba pravca.

Ivančića nisu zabrinuli povici s tribina, nezadovoljstvo gledatelja.

– Kao u igračkim danima, tribine ne čujem. Ne slušam nikoga, radim svoj posao. Puno je bilo na Kantridi takvih utakmica, kada suparnik igra s osam igrača iza lopte… Gledatelji su svetinja, ali molim za strpljenje.

Rijekin trener ima pravo na kredit. Puno je novih igrača, momčad sastavljena na brzinu. Za sada nema igre. Efikasnost zabrinjava. Bodova ima sasvim dovoljno u odnosu na cjelokupnu situaciju s igračkim kadrom. (Jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here