Home Mozaik Ivanu Knoll napali hejteri, a ona im oštro uzvratila

Ivanu Knoll napali hejteri, a ona im oštro uzvratila

176
0

U posljednjoj objavi na svom Instagram profilu, popularna influencerica Ivana Knoll odlučila je javno stati na kraj hejterima koji je prate tijekom cijelog života. U iskrenom i snažnom izlaganju, Knoll je podijelila svoje iskustvo suočavanja s negativnim komentarima te naglasila svoju odlučnost da zadrži svoj integritet unatoč izazovima koje susreće.

“Nikad nisam prodala svoje tijelo i dušu”, istaknula je Knoll u emotivnoj objavi. Ova hrabra influencerica je priznala da je tijekom cijelog svog života privlačila pažnju i stvarala kontroverze svojim djelima, ali tvrdi da je to zbog toga što sve što radi, radi izvrsno. Razumije frustracije drugih, ali se ne može pomiriti s muškom ljubomorom na ženu.

Tvrdi da je odbila milijune

Uz osvrt na svoje postignuće, Knoll je naglasila svoju neovisnost i odbijanje ponuda koje su došle na račun njenog tijela. “Odbijam milijune dolara jer nisam otvorila OnlyFans i da, odbila sam milijune dolara jer nisam nikada prodala nekome svoje tijelo i dušu, i neću nikada”, odlučno je izjavila.

U nastavku objave, Ivana Knoll je ponosno istaknula svoje kvalitete – seksepil, poznavanje četiri jezika te činjenicu da je najpoznatija influencerica u Hrvatskoj, sve financira sama. Njezina snažna poruka naglašava njezinu neovisnost, samosvijest i hrabrost da se odupre pritiscima javnosti.

Ivana Knoll već neko vrijeme djeluje kao DJ u Americi, a njezini pratioci na društvenim mrežama, njih više od tri milijuna, redovito prate njezin život i postignuća. Njezina otvorenost o izazovima s kojima se suočava ne samo da ohrabruje njezine obožavatelje, već i šalje snažnu poruku o važnosti čuvanja vlastitog integriteta u svijetu gdje je pritisak društva sveprisutan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here