Home Mozaik Nove fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su koliko se razlikuje od...

Nove fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su koliko se razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

519
0

Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll najbolji su dokaz da ne trebate vjerovati svemu što vidite na Instagramu!

Ivana Knoll stekla je svjetsku popularnost zbog svojih oskudnih navijačkih izdanja na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije.

Tako naša najpoznatija navijačica ne može proći neopaženo ni u Španjolskoj, gdje trenutno ljetuje s društvom.

Tamo su je na plaži snimili paparazzi, a njihove fotografije znatno se razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu.

Ivana je na plaži u Marbelli paradirala u minijaturom bikiniju s tangama, u kojem je otkrila sitne nesavršenosti na tijelu koje inače vješto briše u fotošopu.

Fotografije možete pogledati OVDJE

S plaže je i sama objavila snimku na Instagramu, a da stvarnost s ovim prizorima baš i nema puno veze, uvjerite se u našoj galeriji.

Ivanu često prozivaju za pretjerano uređivanje svojih fotografija i snimki, no svejedno je na Instagramu vjerno prati čak 3,2 milijuna ljudi.
Većinu tih pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije s tribina obilazile svijet.

Posljednjih nekoliko mjeseci baza joj je Miami, a tamo se druži i sa svjetskim zvijezdama, poput glumca Leonarda DiCaprija, repera Drakea, košarkaša Shaquillea O’Neala i drugih. (V.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here