Home Mozaik Izložba Ivana Valušeka i Nikice Karasa

Izložba Ivana Valušeka i Nikice Karasa

1020
0

U ateljeu Lokvina će se u subotu 23.10. s početkom u 19 sati otvoriti izložba skulptura i fotografija na kojoj izlažu Ivan Valušek (skulpture) i Nikica Karas (fotografije). Koncert Haba-Haba Dua (http://www.myspace.com/valjakar) na programu je na dan otvaranja s početkom u 20 sati. Mjesto zbivanja: Atelje Lokvina (http://www.jantolek.com/atelje-lokvina), Trg Istarske vile 2, Kastav, Hrvatska.

Iz dugogodišnjeg prijateljevanja te zajedničkog rada u glazbi, iz Valjkove novostečene profesije i Karasove ljubavi prema fotografiji općenito (a trenutno analognoj) te ustupanju prostora od strane Saše Jantoleka, proizašla je ideja o predstavljanju njihovih multiart radova koji će obuhvatiti Valjkove skulpture, Karasove fotografije i njihovu glazbu pod zajedničkim imenom Haba-Haba Duo.

Početak izložbe je u subotu 23. 10. 2010. u 19.00. Na dan otvaranja, Haba-Haba Duo pokušat će Vam začiniti večer specifičnim mantrama. Izložbu ćete moći pogledati narednih 7 dana, točnije, do 30. 10. 2010. od 16.00 do 20.00.

Previous articlePrijavi se u AIESEC – najveću međunarodnu udrugu studenata
Next article20 dana na Tibetu u 108 slika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here