Home Najnovije Iznenada preminuo mladi nogometni sudac Miro Surać

Iznenada preminuo mladi nogometni sudac Miro Surać

45
0

Mladi sudac Miro Surać (26), nogometni djelatnik i tajnik NK Abeceda, iznenada je preminuo nakon što se srušio tijekom utakmice. Pokušali su ga oživjeti na terenu, ali mu nažalost nije bilo spasa.

Brojni zadarski klubovi se opraštaju od mladog suca na društvenim mrežama, piše Zadarski list.

“U dubokoj boli i tuzi javljamo vijest da nas je iznenada, u 26 godini života, napustio naš tajnik Miro Surać. Cjelokupna Abecedina obitelj zavijena je u crno. Mirovoj obitelji i prijateljima izražavamo iskrenu sućut. Mirov lik i djelo koje je utkao u same početke djelovanja Nogometnog kluba Abeceda, zauvijek će biti upisani u povijest kluba.

Miro naš dragi, hvala ti na svemu što si dao klubu, hvala ti na svim trenucima koje smo proveli zajedno. Hvala ti za neraskidivu ljubav i sportsko te privatno prijateljstvo. Počivaj u miru dobri čovječe”, napisali su iz NK Abeceda na Facebooku.

“Teška i tužna vijest proširila se županijom da je u 26. godini preminuo Miro Surać. Čovjek komu je nogomet DNK identitet, čovjek koji je živio za nogomet i uz nogomet. Ne postoji osoba u sportskom kodu Zadarske županije da nije upoznala smiješak našeg Mire Suraća.

Djelatnik mnogih klubova, ali posljednja ljubav kojoj je davao sebe cijelog je NK Abeceda ZDC. Toliko je sezala njegova ljubav da je uz obveze prema Abecedi ujedno bio delegat, sudac malog nogometa i redoviti pratitelj svih nogometnih zbivanja. Ne postoji nogometno događanje gdje nismo vidjeli Miru Suraća i karakterističan i poseban smiješak. Nažalost po sve nas upravo posljednje sto je ugledao je ono u čemu je sebe davao najviše u vidu čarobne nogometne igre.

Ali ovaj put moramo biti malo i sebicni i kazati da Miro ne pripada Abecede,nit sudačkoj organizaciji, nit delegatskoj već svima nama kojima je nogomet vise od igre. Velik je ovo gubitak za nogomet i sve nas. Miro počivaj u miru i nikad se nećemo pomiriti da je ovo zbogom , već doviđenja. Čuvali te anđeli, napisali su iz Prve ŽNL Zadarske.

Sućut je izrazio i HNK Zadar:

“U 26. godini iznenada nas je napustio Miro Surać, tajnik NK Abeceda. HNK Zadar izražava iskrenu sućut Mirovoj obitelji i prijateljima, te našim sportskim prijateljima NK Abeceda. Počivao u miru”, napisali su iz zadarskog kluba.

Previous articleZimska idila u Gorskom kotaru, ograničenja u prometu, na Kvarneru probleme stvara jak vjetar
Next articleOrijent i Rijeka bez pobjednika na Rujevici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here