Home Vijesti Iznenada umro novinar blizak Putinu

Iznenada umro novinar blizak Putinu

84
0

Još jedan saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina umro je ovaj tjedan. Vladimir Nikolajevič Sungorkin (68) preminuo je jučer na poslovnom putu u selu Roščino na ruskom dalekom istoku.

Bio je glavni urednik ruskih državnih novina Komsomolskaya Pravda. Novine su izvijestile da je umro iznenada nakon što je “pokazao znakove gušenja tijekom putovanja”.

“Dogodilo se apsolutno iznenada, ništa nije ovo naslućivalo. Bili smo u selu Roščino. Vozili smo se, već smo se probijali prema Habarovsku, planirali smo stići navečer, a potom u Moskvu. Sve je bilo u redu”, napisao je za KP njegov kolega Leonid Zaharov.

Prema Zaharovu, Sungorkin je pao u nesvijest nekoliko minuta nakon što je predložio njihovoj grupi da pronađu “neko lijepo mjesto za ručak”.

“Tri minute kasnije Vladimir se počeo gušiti. Izveli smo ga na svježi zrak, već je bio u nesvijesti… Ništa nije pomoglo. Liječnik koji je obavio prvi pregled rekao je da je po svemu sudeći riječ o moždanom udaru, ali to je prvi zaključak”, napisao je njegov kolega, prenosi N1.

Putin je jučer izrazio sućut zbog smrti novinara, istaknuvši njegovu odanost svom pozivu. “Smrt Vladimira Nikolajeviča Sungorkina veliki je gubitak za domaće novinarstvo, za sve nas. Bio je domoljub, izvanredna, kreativno darovita, talentirana osoba”, poručio je Putin, a prenosi RIA Novosti.

Previous articleVIDEO: Jandroković zbog Rusije izbacio Peović iz sabora na dva dana
Next articlePogledajte kako bi izgledao nuklearni rat s Rusijom: U prvih par sati bilo bi više od 90 milijuna mrtvih i ozlijeđenih (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here