Home Mozaik Ja sam rasturačica brakova i točno znam kako se ponaša muž koji...

Ja sam rasturačica brakova i točno znam kako se ponaša muž koji vara: Ako radi ovih 5 stvari, znaj da ima drugu!

1289
0

Amy Coops (32) iz Sjeverne Karoline bila je učiteljica, potom postala zvijezda OnlyFansa, a sada je odlučila sa ženama podijeliti znakove da ih muškarac vara jer, kako kaže, vara se najčešće događa tijekom praznika .

– Znam koliko je prevara bolna jer sam se i od muža razvela nakon što me prevario. Nitko ne želi ni pomisliti da bi ga partner mogao prevariti i zato žene često zatvaraju oči pred suptilnim znakovima. Ne zaboravite poslušati svoju intuiciju, jer ona je uvijek u pravu – rekla je, a potom navela ključne znakove da su žene prevarene.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Amy Kupps (@amy.kupps93)

“Vaš partner je odjednom bolji nego prije”

– Ako vam posvećuje više pažnje nego ikada prije, ako je izuzetno fin, stalno kupuje poklone, to je veliki i važan signal da se zbog nečega osjeća krivim – kaže.

Ako vas ne sluša, ako stalno zaboravlja što ste mu rekli i što ste se dogovorili, to znači da misli na drugu – uvjerava Amy.

– Ako je promijenio parfem, počeo se češće tuširati i više vodio računa o higijeni, vrijeme je za brigu. Sigurno skriva mirise druge žene – kaže ona.

– Ako se odjednom brine što će obući, ne izlazi iz teretane i stilizira se više nego prije, pripazite na njega – kaže.

– Ako vam ne da da pogledate ili koristite njegov telefon i uvijek ga nosi sa sobom, imate pravo sumnjati u njega – zaključuje ona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here