Home Sport Jakirović: Na korak smo do sna, a Rijeka više neće licitirati i...

Jakirović: Na korak smo do sna, a Rijeka više neće licitirati i dovoditi igrače na CV

100
0

Varaždin i Rijeka igraju u nedjelju od 17 sati u 34. kolu SuperSport HNL-a. Rijeka je trenutno treća sa šest bodova više od šestoplasiranog Varaždina i obje momčadi su u borbi za Europu. Uoči utakmice Rijekin trener Sergej Jakirović najavio je važnu utakmicu:

“Vidim, počela se jako medijski potencirati podjela novca od TV prava ovisno o plasmanu. Ma jasno je sve k’o dan. Dečki su tijekom zimskih priprema i u proljetnom dijelu sezone napravili jako velik posao, sad smo jako blizu ostvarenju europskog sna, fali nam jedan mali koračić i normalno da ćemo napraviti sve da to ostvarimo.

Bila bi to golema radost za sve u klubu. I ja se, normalno, nadam da ćemo taj koračić uspjeti napraviti. Imamo još tri utakmice, nije puno ostalo do kraja i iznimno bi bio važan svaki bod koji uzmemo u ta tri susreta. Nikog nije lako pobijediti, ali ja se nadam da ćemo na kraju mi biti na poziciji koju smo ovog proljeća po svemu zaslužili.”

Osvrnuo se potom na glasine da je Rijeka zainteresirana za Marca Pašalića iz druge momčadi Borussije Dortmund: “Pa za puno smo mi igrača zainteresirani, normalno. Meni osobno to po medijima izgleda kao: licitiranje. A Rijeka tako ne funkcionira. Neke stvari koje su tako ovdje prije prolazile više neće ići.

Neće se trošiti novci na nečiji CV ili ime, nego me zanimaju igrači koji nam mogu pomoći, koji imaju kvalitetu i karakter za Rijeku. Zanima me učinak kroz koji će onda i sam igrač ostvarivati svoje financijske bonuse. Tražimo potentne momke željne dokazivanja i gladne uspjeha. A ne one koji su nekad negdje igrali. Zadnjih pola godine pratimo puno igrača koji bi mogli doći i u Rijeci razviti potencijal od čega će onda veliku korist imati i oni i klub.”

Previous articleTurci: Dinamo pristao prodati Petkovića!
Next articleZavršava li Kalinić karijeru? Evo što kaže Leko

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here