Home Najnovije Završava li Kalinić karijeru? Evo što kaže Leko

Završava li Kalinić karijeru? Evo što kaže Leko

115
0

Hajduk u subotu (17 sati) na Poljudu dočekuje Osijek. “Nećemo imati problema s Hajdukom ako budemo igrali kao protiv Dinama”, poručio je trener Osijeka Stjepan Tomas, a Hajdukov trener Ivan Leko dotakao se te izjave na današnjoj presici.

“Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Meni je s jedne strane i dobro da svaki trener vjeruje u svoju ekipu. Na nama je isto da gledamo sebe. Ako nastavimo biti organizirani, disciplinirani i fokusirani, imamo šansu da pobijedimo. Svi momci su maksimalno koncentrirani, znaju koliko nam je bitan svaki trening i svaka utakmica. Nema rasterećenosti, to u velikom klubu i profesionalnom sportu ne postoji”, rekao je Leko pa otkrio da Luka Vušković još uvijek ne trenira.

Je li Nikola Kalinić blizu umirovljenja?
To biste trebali pitati njega. Na kraju sezone će svi sjesti i vidjeti gdje i kako za iduću sezonu.

Kakav je status Awaziema, Borevkovića i Anella?
Sličan odgovor kao i na ranije pitanje o Nikoli. Fokus nam je na sljedećoj utakmici. Kad prođe par utakmica, izaći ćemo s odlukama koje se moraju donijeti.

Niko Sigur?
On je vezni igrač i igra silom prilika na beku. I dalje mislim da je bolji zadnji vezni nego bek. Jako sam zadovoljan kako igra. Velika je stvar za jednog klinca da se prilagodi.

Previous articleJakirović: Na korak smo do sna, a Rijeka više neće licitirati i dovoditi igrače na CV
Next articleRusi: Ukrajinci napadaju Soledar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here