Home Mozaik Javila ljubavnici svog muža da se on ubio: Stvar koju joj je...

Javila ljubavnici svog muža da se on ubio: Stvar koju joj je prešutjela će vas ostaviti u šoku (VIDEO)

107
0

Amerikanka Bridget Davis (36) svoju je tužnu i bolnu priču podijelila s gledateljima na TikToku. Godine 2018. iznenada je izgubila supruga koji si je oduzeo život nakon duge borbe s bipolarnim poremećajem.

Bridget i njezin suprug proveli su deset godina u braku, dobili su dvoje djece, a tijekom ispovijedi istaknula je kako joj je bila “čast” porukom obavijestiti njegovu ljubavnicu o njegovoj smrti.

Dobro je znala za ljubavnicu, a ova informacija nije bila dodatni šok nakon tragičnog događaja. Međutim, djevojci je odbila reći gdje je muškarac pokopan.

Njih su dvije izmijenili nekoliko poruka, a tijekom tog razgovora ljubavnica joj je priznala da je svjesna da se spetljala s oženjenim muškarcem, tvrdi Bridget.

– Znala sam, ali trebao je podršku. Rekao mi je da smo jako slični jedno drugome, da smo stvoreni da budemo zajedno – navodno je napisala ljubavnica.

U trenutku kada se ubio, suprug nije živio u bračnoj kući. Bridget navodi da se nekoliko mjeseci ranije udaljio od nje, ali je malo prije smrti izrazio želju za pomirenjem.

@bridgettedavis08 Reply to @amandafdanielle ♬ Tom’s Diner – AnnenMayKantereit & Giant Rooks

Njih su dvije izmijenile nekoliko poruka, a tijekom tog razgovora njezin joj je ljubavnik priznao kako je svjesna da je u vezi s oženjenim muškarcem, tvrdi Bridget.

– Znao sam, ali trebao je podršku. Rekao mi je da smo jako slični jedno drugome, da smo stvoreni da budemo zajedno – navodno je napisao ljubavnik.

U trenutku kada se ubio, suprug nije živio u bračnoj kući. Bridget navodi da se nekoliko mjeseci ranije udaljio od nje, ali je nedugo prije smrti izrazio želju za pomirenjem.

Previous articleHakeri razotkrili identitet ‘mesara‘ Mariupolja, a usput objavili škakljive fotke njegove supruge
Next articleSvjetski prvak sa Argentinom optužen za silovanje: Iživljavao se nad djevojkom koja je bila potpuno bez svesti?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here