Home Mozaik Jehovini svjedoci diljem svijeta nastavljaju s propovijedanjem od vrata do vrata

Jehovini svjedoci diljem svijeta nastavljaju s propovijedanjem od vrata do vrata

292
0

Od 1. rujna 2022. Jehovini svjedoci će nastaviti svoju dobro poznatu službu od vrata do vrata. U to će vrijeme biti pokrenuta posebna globalna propovjednička akcija kojom će se građanima ponuditi besplatni interaktivni biblijski tečaj.

“Vjerujemo da je odluka o privremenom obustavljanju propovijedanja od vrata do vrata na više od dvije godine spasila mnoge živote”, rekao je Joško Liović, glasnogovornik Jehovinih svjedoka. “Sada smo spremni i doista svim srcem želimo ponovno kontaktirati naše susjede – licem u lice. To nije jedini način na koji propovijedamo, ali je povijesno bio najučinkovitiji način za prenošenje naše poruke utjehe i nade.”

Jehovini svjedoci su tijekom svakog mjeseca prošle godine u prosjeku vodili pet milijuna biblijskih tečajeva diljem svijeta. Program nudi praktičan način da naučite što Biblija uči o raznim temama, kao što su kako pronaći sreću, zašto postoji toliko zla i patnje u svijetu i što Biblija obećava za budućnost.

Sudjelovanje u interaktivnom biblijskom tečaju s Jehovinim svjedocima dolazi bez ikakve obveze. Jehovini svjedoci jednostavno iznose ono što Biblija uči i dopuštaju svakoj osobi da odredi svoja osobna uvjerenja i životne izbore.
Glavni priručnik za proučavanje je sama Biblija. Svaka lekcija je osmišljena da se obradi u jednom satu. Za više informacija posjetite službenu internetsku stranicu jw.org

Previous articlePosljednja djevojka Elvisa Presleya o njihovoj bizarnoj vezi: Ruka mi se tresla kad me odveo u spavaću sobu
Next articleUkrajina zahvalila ovom ruskom turistu što je otkrio položaje ruskih raketnih sustava S-400

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here