Home Vijesti Još se ne zna pravi motiv trostruke pucnjave: Dvoje ozlijeđenih i dalje...

Još se ne zna pravi motiv trostruke pucnjave: Dvoje ozlijeđenih i dalje u životnoj opasnosti

321
0

Dvoje ozlijeđenih u preksinoćnoj trostrukoj pucnjavi u Rijeci, Anita Šalov i napadač Drago Babić bore se za život. Njihovo je zdravstveno stanje neizvjesno, život im je u opasnosti. Liječnici čine sve što mogu kako bi im stabilizirali stanje. Podsjetimo, Drago Babić je u subotnjim ranim satima prvo pucao u Zorana Šalova, a zatim i u njegovu nećakinju, Anitu Šalov da bi na kraju pokušao presuditi i sebi.

Riječ je o bivšem vlasniku narodnjačkog kluba u Bakru ‘Bakarska vodica’. Babić je prije nekoliko godina bio u središtu slučaja otmicei dvostrukom ubojstvu u Zürichu u Švicarskoj te je po zamolnici švicarskih vlasti, satima saslušavan u velikoj sudnici Županijskog suda u Rijeci, nakon što ga je riječka policija dovela pred švicarske istražitelje.

Drago Babić je bio osumnjičen i za bombaški napad prije nešto više od dvije godine. Bomba je bačena upravo u dvorište u subotu ranjenog Šalova, a policija je na opće iznenađenje utvrdila da se nije radilo o stvarnoj opasnosti po živote ukućana.
   
I Zoran Šalov je dobro poznat policiji budući da je 90-tih osuđen na dvije i pol godine za ubojstvo poznatog riječkog kriminalca Omera Bojčića.

O motivima zadnjeg revolveraškog obračuna se još nagađa, a moguće je da su u pitanju bili neraščišćeni poslovni računi.

Previous articlePorinuće tankera u Kraljevici
Next articleBrazilci umjesto u Dvorani mladosti u Tower centru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here