Home Vijesti Jovanović: SDP upozoravao na Sanaderov koruptivan model ponašanja

Jovanović: SDP upozoravao na Sanaderov koruptivan model ponašanja

1208
4

Saborski zastupnici SDP-a iz Rijeke i Kvarnera također su se osvrnuli na jučerašnje izručenje bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a Ive Sanadera. “Dok je SDP upozoravao na Sanaderov koruptivan model vladanja, drugi su govorili ‘Kud Ivo tu i ja'”, naglašavaju. “Ivo Sanader je u Remetincu i on je predmet pravosuđa. Ali oni koje nam je ostavio u nasljeđe vladuju državom i oni su predmet građana Republike Hrvatske koji na izborima moraju presuditi nasljednicima Ive Sanadera”, izjavio je na konferenciji za novinare Željko Jovanović.

Također su rekli da je odugovlačenje s određivanjem datuma izbora, a sve kako bi Jadranka Kosor potpisala pristupni sporazum, nenadoknadiv gubitak vremena. U sljedećih šest mjeseci, dodali su, u zemlji se ništa neće moći promijeniti. (index.hr)

4 COMMENTS

  1. Trio fantastikus.
    Okanite se HDZa o njima brine ‘represivni aparat’, počnite čistiti svoje dvorište i svoje gradove (Ri i Zg).

  2. KAKO TE NIJE SRAM DA GOVORIŠ O KORUPCIJI A NE VIDIŠ ŠTA TI SE DOGAĐA U RIJECI GDJE SI DOGRADONAĆELNIK.

  3. Ista mucka djubrad! gadi mi se kad neko kenja nekoga a isti su! nek zatvore onu babuskaru sta su je pustili nakon dan dva i takve elemente u Ri i neka PRIMJERIMA pokazu da su bolji od osvjedocene djubradi Kradezea a ne samo laprdati i nis drugo.Nek Linica i takve spreme na duuuuuuuugu robiju pa im se mozda i pocne vjerovati ovo je samo blabla bla!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here