Home Sport Juričić: S novim igračima ostati u vrhu hrvatskog nogometa

Juričić: S novim igračima ostati u vrhu hrvatskog nogometa

1319
0

Nogometaši Rijeke započeli su s pripremama za proljetni dio sezone. Tom prigodom pred novinare su izašli sportski direktor Srećko Juričić te igrači Filip Bradarić i Filip Dangubić, prenosi Radio Rijeka. Prema očekivanjima najvažnija tema bila je siječanjski prijelazni rok koji je s Rujevice već odnio nekoliko ključnih igrača u zadnjih nekoliko sezona. Najnoviji odlazak je onaj Josipa Eleza koji je prošao liječničke preglede u Hannoveru te zbog tehničke prirode otišao na posudbu u njemačkog prvoligaša. Rijeka će već sada dobiti oko 3 milijuna eura, a Nijemci će zbog tehničkih stvari tek na ljeto učiniti Eleza svojim igračem.

Srećko Juričić vjeruje da će i u narednoj fazi klub imati jaku i konkurentnu momčad.

– Nama je cilj ponovno stvoriti momčad koja će biti u vrhu hrvatskog nogometa. Ciljevi su nam ostali isti, jedina razlika je što ćemo to pokušati izvesti sa nekim drugim igračima. Elez je najnoviji koji je otišao, mogao bi otići i Maleš ali saznat ćete sve na vrijeme. Što se tiče dolazaka ovaj tjedan će biti dovršeni transferi Čolaka i Capana, dok o ostalim mogućim dolascima ne bi govorio dok sve ne bude dovršeno, kaže Juričić.

Filip Bradarić prema svemu sudeći ostati će član riječke svlačionice ove zime.

– Maksimalno sam koncentriran isključivo na Rijeku i ove pripreme koje su pred nama. Motivacije mi nimalo ne nedostaje, na meni je da mladim igračima i onima koji će nam se pridružiti pomognem na sve moguće načine. U politiku kluba se ne namjeravam miješati, glavom sam samo na terenu i jedva čekam da krenu utakmice, kaže Bradarić.

Povratnik u redove kluba je napadač Filip Dangubić koji je nakon brojnih uspjeha i priznanja u mlađim kategorijama napokon dočekao povratak u prvu ekipu.

– Jako mi je drago što sam se vratio u Rijeku. Povratak ovdje je bila moja najveća motivacija dok sam bio po posudbama. Tu sam odrastao i zahvalan sam na pruženoj prilici. Na meni je da se trudim maksimalno i pomognem klubu u ostvarenju budućih ciljeva. Najveća mi je želja zabiti gol za prvu ekipu, to je moj dječački san i nadam se da ću u tome uspjeti, kaže Dangubić.

Previous articleCTK Rijeka zaokružio godinu Državnom nagradom tehničke kulture Faust Vrančić
Next articleFOTO: Rijeka dobila pravu božićnu bajku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here