Home Mozaik Jurkotić objavio snimku pranka s Milanovićem: Predsjednik se ‘polomio’ od smijeha kao...

Jurkotić objavio snimku pranka s Milanovićem: Predsjednik se ‘polomio’ od smijeha kao nikad do tad! (VIDEO)

93
0

Legendarni Davor Jurkotić iz popularne emisije ‘U zdrav mozak’, podijelio je u utorak na Facebooku čuvenu snimku iz 2017. kad je uspio na telefon dobiti sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića. Ne sjećamo se da smo ikada do tada, a i kasnije čuli bivšeg premijera da se tako smije.

Jurkotić je nakon ovog u intervjuu za Novi list opisao kako je uspio doći do Milanovića.

“Bilo je to jako teško iskustvo. Baš smo uporni, ali Milanović je još uporniji jer se nikada do sada nije javio na telefon. Doduše, nije se ni sada javio na poziv, ali je poruka učinila svoje. Sjećam se da smo zvali iz srbijanske Vlade, bio sam povratnik iz Amerike, visoki dužnosnik njemačke Vlade, ali nisam uspio. Sada je pao, konačno”, rekao je svojevremeno Jurkotić.

“Pomogao nam je direktor u Microsoftu Mark Russinovich koji je podrijetlom iz Hrvatske. Naravno, pomogao je posredno, jer s Milanovićem sam upravo ja bio Mark. Krenuli smo tako da je bivši premijer Milanović na svoj mobitel dobio poruku s našeg londonskog broja od Marka Russinovicha koji se želi čuti s njim”, ispričao je.

“Poruka je glasila ‘Postovani Mr. Milanovic, molio bih Vas da mi se sto prije javite vezano za jedan poslovni prijedlog. Mark Russinovich, Microsoft’. I upalilo je, Milanović nas je povratno nazvao. Zanimljivo je da se Milanović pripremio za taj razgovor te je znao gotovo sve o dotičnom Marku Russinovichu. Vidi se da se pripremio, odnosno da je koristio Google. Pohvalno u svakom slučaju”, smije se Jurkotić.

Dodao je i kako je jedan od razloga što je napokon ‘ulovio’ Milanovića taj što je u to vrijeme imao više slobodnog vremena.

“Reći ću iskreno, ovog nam se puta posrećilo vjerojatno zato jer smo se dobro pripremili, ali i zato jer Milanović više nije premijer pa ima više vremena. Možda i zato jer se ovdje radilo o jednom poslovnom prijedlogu, a znamo da Milanović ima tvrtku za konzultantske usluge te da se planira baviti biznisom. Priča nam je bila top. Između ostaloga, jer ga zove direktor iz Microsofta, a znamo čime se Microsoft bavi”, kazao je Jurkotić.

“Priča je bila da Microsoft pokreće brze brodske – katamaranske linije iz Dalmacije u Italiju. Da, nema veze s Windowsima, Xboxom i Officeom. Uglavnom, to je nešto između brodova i katamarana koji mogu jako brzo ploviti, a mogu i pod vodu, i letjeti i svašta. Sve ga je jako zanimalo. Ono, komentirao je kako su to baš moćni strojevi, da to puno košta. Moram ozbiljno reći da je Milanović pun dobrih ideja, pametan i da Hrvatskoj može biti žao što ga je izgubila. Ne govorim to samo na temelju službenog dijela poziva nego i onog nakon toga”, dodao je Davor.

Previous articleScena se*sa osvanuča na BBC-u: Sve se emitiralo bez cenzure, javnost u šoku od prizora (VIDEO)
Next articleVIDEO: Pobijedili su 5:0, a onda stali na centar i u čudu gledali što radi Torcida

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here