Home Vijesti Kacusha Show sučelio SDP-ovku i svećenika: Trebaju li ratni zločinci sudjelovati u...

Kacusha Show sučelio SDP-ovku i svećenika: Trebaju li ratni zločinci sudjelovati u Hodu za život? (VIDEO)

212
0

U novoj Kacushi Marije Štrajh na našem portalu moglo se čuti uistinu svega. Od nedostatka hrvatskog fonda za odštetu od nuspojava covid cjepiva pa do egzorcizma u Rijeci.

Udarna tema “Žena kao politički instrument?” obuhvatila je baš sve od etičkog pitanja pobačaja pa do zaključka da javnost nije čula od struke procjenu smrtnog ishoda majke ili djeteta u slučaju prekida trudnoće za majku i prijevremenog porođaja za oboje.

Predsjednica riječkog Foruma mladih SDP-a Ivana Prica žestoko je prozvala patera Ivana Dominika Iličića oko ratnog zločinca Daria Kordića koji je bio u zatvoru zbog ubojstva više od stotinu civila među kojima je bila i tromjesečna beba, a pohodio je “Hod za život”. Dominikanac joj je na to odgovorio da je to bio montirani proces. Ateistica Prica izašla je s mnogim podacima u prilog prekidu trudnoće dok je svećenik poručivao da je to čedomorstvo.

Voditeljica je rezignirano zaključila kako je ženska sudbina zalosna ako nema podršku struke te procjenu smrtnosti. Ipak je Čavajda dobila 5000 eura od države za ishod te su prosvjedi “Dosta!” tome pripomogli rekla je mlada i perspektivna SDP-ovka Prica.

Cijelu emisiju pogledajte na linku:

Previous articleHoće li se Eurosong iduće godine održati u Kijevu?
Next articleBorna Gojo izborio nastup na Roland Garrosu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here