Home Mozaik Kad je vidjela što čovjek radi u taksiju, odmah je okrenula vozilo...

Kad je vidjela što čovjek radi u taksiju, odmah je okrenula vozilo i odvezla ga kući: neka objasni ženi i djeci

269
0

Naime, Roni, vozačica Ubera, na svom je TikTok profilu podijelila video u kojem je otkrila da je imala zanimljivu vožnju s mušterijom, ni ne sanjajući da će otkriti njegovu aferu.

U videu Roni priča kako je pokupila muškarca kojeg je vidjela kako se oprašta sa ženom i djecom ispred njegove kuće prije nego što je ušla u njegov automobil. Tvrdi da je muškarac tada svom putu dodao još jednu stanicu, a po dolasku na to novo odredište u automobil je ušla žena s nešto prtljage.
Prema riječima vozača, čovjekovo raspoloženje se tada promijenilo i djelovao je presretan što se riješio supruge i djeteta. Nakon što je poljubio ženu koja je ušla u vozilo, muškarac je promijenio odredište, ali prije nego što su stigli Ronnie je prekinuo njihov razgovor.

“Nastavili su pričati, a onda je žena rekla: “Znaš da mi je muka što me skrivaš. Kada ćeš ostaviti ženu?”, rekla je Roni i dodala da je muškarac prešutio odgovor na to pitanje, pa je ona odlučila uzeti stvar u svoje ruke kako bi on preuzeo odgovornost.

Kako ju je od početnog odredišta dijelilo samo osam kilometara, odlučila se vratiti i ostaviti mušteriju ispred kuće s ljubavnikom u pratnji.
“Ne postoji ništa gore od varalice – žene ili muškarca. Ne radi to u mom autu. Karma je k… Budite bolji ljudi, činite dobro u životu. Današnji dan mu nije dobro završio, sigurna sam, oboje su stajali u dvorištu sa svojom prtljagom kad sam ja otišao. Ovo je moj auto i radim za sebe. Ako odlučim prestati voziti, to je moj izbor. Ako učiniš nešto u mom autu, imam pravo riješiti to kako smatram prikladnim”, rekao je Roni.

Njezin potez izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama, gdje su mnogi hvalili Roni jer je otkrila istinu, dok su je drugi kritizirali zbog uplitanja.

“Možda žena isto radi njemu iza leđa, tko smo mi da im sudimo?”, “Završio bih vožnju i onda se vratio i rekao ženi istinu”. Ne bi bilo dobro da djeca svjedoče toj drami”, glasili su neki od komentara.

Previous articleNa pakiranju mrkve netko je uočio nelogičan detalj, mnogi kupci su zgroženi
Next article‘Napadaju kao teroristi, a kada se brane lažu i pozivaju se na demokraciju i ljudska prava!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here