Home Vijesti Kakva lakrdija: Ne odustaju od tužbe zbog nedolaska tuženika koje nisu ni...

Kakva lakrdija: Ne odustaju od tužbe zbog nedolaska tuženika koje nisu ni pozvali!

1468
1

Nakon što su se proteklih mjeseci osramotili katastrofalnom provedbom famozne tzv nulte faze županijskog deponija, u Komunalnom društvu Čistoća nastavljaju istim tempom i na pravnom polju. Nakon jučerašnje informacije koju je iznijela glasnogovornica te tvrtke Marina Babić-Brusić i prema kojoj se u suglasnosti s riječkim gradonačelnikom povlači tužba protiv Kriznog eko stožera i njegovih pet aktivista, danas su u Čistoći okrenuli ploču. Kako je za Radio Rijeku izjavio direktor Čistoće Zlatko Štok, tužba se ne povlači jer se tuženici nisu odazvali raspravi u 9:30 sati pa se ‘nisu čuli argumenti obje strane’.


Riječko brdo smeća (foto: lokalpatrioti-rijeka.com)

Inače, nasuprot Štokovim tvrdnjama, danas su se na sudu pojavili Josip Katalinić i Josip Begonja zajedno s odvjetnikom i predali službeni podnesak na tužbu i tako doskočili pokušaju prevare odgovornih u riječkom komunalnom društvu.

Da bi apsurd bio veći, ostatak tuženog društva se nije ni mogao pojaviti jer su odgovorni u Čistoći toliko loše odradili posao da su promašili većinu imena i gotovo sve adrese tuženika. Tako se danas na općinskom sudu pojavio pogrešni Robert Božić s prebivalištem u Rijeci koji s Robertom Božićem iz Viškova, a ni s prosvjedima, nema nikakve veze. (rd)

Previous articleTraži se Cecilia Beretta
Next articleMilan Kesić: Svaka čast Kriznom stižeru na čelu s Katalinićem!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here