Home Najnovije Kalinić: Bolji smo od Dinama, imamo bolje navijače i najveći smo hrvatski...

Kalinić: Bolji smo od Dinama, imamo bolje navijače i najveći smo hrvatski klub

222
0

Ostala su samo dva dana do službenog početka nove sezone hrvatskog nogometa. Prvak Hrvatske Dinamo i osvajač kupa Hajduk će otvoriti sezonu na Maksimiru u subotu od 20 sati. Na presici uoči susreta u ime Bijelih su izašli trener Valdas Dambrauskas i napadač Nikola Kalinić.

Obojica su istaknula zadovoljstvo odrađenim pripremama i veliki optimizam uoči subotnjeg ogleda, ali i čitave sezone. Podsjećamo, Hajduk nije nikog uspio pobijediti u pripremama, ali je transferima počeo pomalo ojačavati momčad koja je prošle sezone bila najbliže Dinamu u zadnjih deset godina.

Posebno je inspiriran bio Kalinić. “Imamo samopouzdanja i mislim da smo bolji, a to smo pokazali i prošle sezone. Bolji smo i to ćemo pokazati u subotu”, rekao je napadač Hajduka i bivši reprezentativac koji je na pitanje o reprezentaciji rekao da neće o provokativnim pitanjima.

Torcida je najavila invaziju na Maksimir kultnim Bilim vlakom. Kalinić je poručio u vezi toga: “Svaki od nas dat će ove sezone više od sto posto i vjerujem da ćemo na kraju svi slaviti ono što želimo. Pola Bilog vlaka su vjerojatno moji poznanici i rodbina. Drago mi je da ćemo imati veliku podršku na Maksimiru, imamo najbolje navijače u Hrvatskoj.”

“Imamo samopouzdanja i mislim da smo bolji, a to smo pokazali i prošle sezone. Bolji smo i to ćemo pokazati u subotu”, dodao je pa nastavio: “Prošle sezone smo bili drugi i osvojili Kup, a ove sezone se očekuje pozicija više. Nadam se da će tako biti iako je puno utakmica ispred nas, drugi imaju iste ciljeve tako da se ne može ništa obećati. Mi možemo probati pa najbolji neka bude prvi.”

Najavio je i subotnji ogled: “Možemo utakmicu dobiti zajedništvom svih, od golmana do napadača. Imamo veliku želju za taj trofej i ako budemo pomagali jedni drugima, onda će biti dobro. U nogometu se ne može nikad ništa obećati. Idemo utakmicu po utakmicu, borit ćemo se za sve trofeje jer je ovo najveći hrvatski klub. Hajduk je klub koji se mora boriti za sve trofeje i tako će biti i ove godine.”

“Ni mi ni oni nisu u formi još, ova utakmica će samo pokazati na kojoj smo trenutačno razini. Dizat ćemo se kroz sezonu. Dinamo je uvijek jak, sad su se još pojačali. Znamo sve o njima, oni sve o nama, ali mi moramo gledati sebe. Kad smo mi pravi, nema straha tko je s druge strane iako treba reći da se Dinamo pojačao i da su odlična ekipa. Hajduk je uvijek Hajduk”, dodao je.

Na kraju je zaključio da je zadovoljan pripremama: “Pripreme su bile dobre. Ja ne volim nikad gubiti, ali to su prijateljske utakmice, bitno je da smo dobro radili. Odmor je bio kratak i mislim da ćemo biti u pravoj formi za ono što nas čeka.”(Index.hr)

Previous articleHNK Rijeka odgodila prodaju pretplata
Next articlePlivačica: Drogirali su me na Svjetskom prvenstvu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here