Home Vijesti Kantrida: Dva navijača Dinama uhvaćena pri skrivanju bengalki

Kantrida: Dva navijača Dinama uhvaćena pri skrivanju bengalki

388
2

Velikom nogometnom derbiju HNL-a između Rijeke i Dinama, što se večeras treba odigrati na Kantridi, prijetila je ozbiljna opasnost od prekida zbog ubacivanja pirotehnike s tribina na teren od strane najvatrenijih navijača zagrebačkog kluba. To je spriječeno akcijom pripadnika Interventne policije PU primorsko-goranske koji su tijekom rutinskog zadatka nadziranja riječkih ulica u noći s nedjelje na ponedjeljak uhvatili dvojicu »Bad blue boysa« kako skrivaju pirotehniku na stadionu.
    – U pitanju su Riječani stari 19 i 23 godine koji su na istočnu tribinu stadiona »Kantrida« oko 2 sata ujutro pokušali »prošvercati« i skriti 26 komada baklji, tzv. bengalki, te dvije dimne bombe. Sav pirotehnički materijal im je oduzet, a oni su prekršajno prijavljeni odvjetništvu, kratko je objasnila policijska glasnogovornica Mirjana Kulaš.
    Kako doznajemo, dva riječka »boysa« krugu stadiona su prišli vozeći se na skuteru, a pozornost policajaca privukli su prolaskom kroz jednosmjernu ulicu krivim smjerom. Ophodnja je odmah krenula za njima, no u neposrednoj blizini istočne tribine stadiona pronašli su samo motocikl. Nakon kraće potrage policajci su u obližnjem gustom grmlju zatekli i dvojicu »zločestih plavih dječaka«, a pokraj njih i ruksak s velikom količinom zabranjene pirotehnike. (novi list)

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here