Home Sport Kapetan se od Rijeke rastao u suzama: Ovo nije odlazak kakvom sam...

Kapetan se od Rijeke rastao u suzama: Ovo nije odlazak kakvom sam se nadao i kakvog sam priželjkivao!

294
0

Hrvoje Smolčić od danas je i službeno postao igrač Eintrachta iz Frankfurta, osvajača Europske lige. Smolčić je u Rijeku stigao 2013. godine iz Gospića, polako je gradio svoju karijeru kroz uzraste Škole nogometa, dok je u prvoj momčadi skupio 85 nastupa ujedno postigavši dva gola, jedan u prvenstvu protiv Šibenika i jedan u Kupu Hrvatske protiv Buja.

– Odlazim iz Rijeke, mog drugog doma. Tu sam proveo dugih i prelijepih devet godina, bilo je uspona i padova, ali na kraju svega ponosan sam na sve što sam napravio, rekao je Hrvoje Smolčić.

– To finale mi je najteže zato što nije odlazak kakav sam planirao i kakvom sam se nadao. Htio sam otići u pozitivi i ljepšem ozračju. Nije to bio moj dan, još jednom se ispričavam svim navijačima na tome incidentu koji nas je možda koštao trofeja. Najiskrenije se kajem, žao mi je i jako teško. Ponosan sam jer sve četiri godine koje sam proveo u prvoj ekipi sam dao sve od sebe u svakom trenutku. Nemam sebi što zamjeriti, isto tako u zadnjoj utakmici. Drago mi je što sam bio dio ove Rijeke, dodao je Smolčić.

– Zahvalan sam Armadi koja me puno puta podržala i stala iza mene, hvala im na mom zadnjem trenutku u Rijeci bez obzira što sam im na neki način oduzeo trofej, stali su uz mene i na kraju utakmice su mi dali pljesak podrške koji mi jako puno znači, istaknuo je sada već bivši kapetan Rijeke.

Previous articlePoznati parovi kvalifikacija za popunu 1. HNL
Next articleČečeni objavili snimku iz Severodonjecka: ‘Grad je oslobođen, ljudi šeću’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here