Home Sport Kek najavio Slavena: HNL je naša realnost

Kek najavio Slavena: HNL je naša realnost

992
0
foto: n-rijeka.hr
foto: n-rijeka.hr
foto: n-rijeka.hr

Na press konferenciji uoči utakmice 18. kola MAXtv Prve lige Rijeka – Slaven Belupo govorili su trener Rijeke Matjaž Kek i igrač Goran Mujanović.
Bit će to prva utakmica u seriji od tri domaće koju će Rijeka u sedam dana odigrati na Kantridi.
No prije Istre i Hrvatskog Dragovoljca – steže iz Koprivnice Slaven Belupo. Susret počinje u nedjelju u 19 sati na Stadionu Kantrida.
– Bila je ovo jedna sjajna europska sezona što se Kantride tiče, ali naša stvarnost je hrvatska liga. U goste nam dolazi Slaven Belupo sa svojim željama i ambicijama. Oni su čak imali i privilegiju da u Kupu odmaraju neke igrače. Mi to ne činimo, mi pokušavamo da uvijek igraju najbolji i najspremniji u danom momentu – započeo je izlaganje trener ‘bijelih’.
Susret sigurno neće početi Brezovec koji i dalje nije odradio suspenziju zbog tri žuta kartona, te ozlijeđeni Pokrivač, Okechukwu i Zlomislić. Lešković i Cesarec treniraju, ali će Kek tek na trening utakmici u ponedjeljak vidjeti jesu li spremni na HNL napore.
– U seriju domaćih utakmica idemo s ciljem da uknjižimo nove bodove. Dugo već nismo podebljali naš saldo u ligi i to je jedan veliki izazov. Mi smo favoriti i ne bježimo od te uloge.
Goran Mujanović dobro poznaje Slaven Belupo. Upravo je iz Koprivnice stigao prije dvije sezone na Kantridu.
– Belupo je dobra momčad koja je s promjenom trenera ušla u formu. Sigurno neće biti lako, ali sve ovisi o nama i tome kako se mi postavimo – rekao je Goran Mujanović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here