Home Sport Kek: Ništa osim pobjede nije važno

Kek: Ništa osim pobjede nije važno

1162
0

Pobjedom, petnaestom u nizu, zadržali smo priključak na prvenstvenoj tablici. Jedina smo neporažena ekipa prvenstva, s najmanje primljenih pogodaka.

Trener Kek bio je zadovoljan nakon utakmice: Ništa osim pobjede nije bilo važno. U tome smo s manje ili više poteškoća uspjeli i ja sam zadovoljan. Ovo sada treba zaboraviti, pred nama su nove teške utakmice. A i ova je bila teška. Normalno je bilo za očekivati da će domaćin krenuti u nastavku prema naprijed. Slabo smo reagirali u nekim periodima, brzo gubili lopte. Ima i Slaven svoju kvalitetu. Imali smo i neke dobre situacije, ali nismo uspjeli završiti ih pogotkom. Ne možemo mi cijelu utakmicu igrati visoko kao na početku, a prvo smo poluvrijeme odigrali jako dobro. Možemo mi pričati koliko hoćemo, ali teško je iz glava igrača izbaciti Portugal. To je ljudski, ali neće biti dobro ako se to nastavi. Meni je domaće prvenstvo prioritet, a Europa nagrada i da vidimo gdje smo. Neke ću igrače odmarati u europskim utakmicama kako bi održao priključak u HNL-u. Čestitam igračima, a Slavenu želim sve najbolje.

Smrknuta pred novinare izašao je domaći trener Ivan Katalinić.:
Pobijedila je kvalitetnija ekipa. Svi protivnici nam se nametnu u Koprivnici. Počnemo igrati tek kad primimo gol. Mlada je ova ekipa, neki su igrači i previše mladi za ono što nas čeka. Što prije shvatimo da smo u ozbiljnoj situaciji, to bolje za sve nas. Najveći je problem što mi nismo naviknuti na borbu za opstanak. Na primjer, Dragovoljac i Zadar jesu. Moramo biti hrabri, a ne pasti pod utjecaj svake ekipe koja nam dođe ovdje. Rijeka je kvalitetnija i iskusnija momčad od nas i zasluženo su pobijedili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here