Home Sport Kek: Otrijeznio nas primljeni gol

Kek: Otrijeznio nas primljeni gol

1146
0

Obje ekipe igrale su u teškim uvjetima, posebno u prvom poluvremenu. Mi nismo uopće dobro izgledali, primljeni pogodak nas je “otrijeznio”. Tek smo s promjenama napravili pomak i na kraju ipak zasluženo pobijedili, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek nakon pobjede u prvom ligaškom kolu, itekako važne prije puta u Budimpeštu.

Svakako da nam ovi bodovi puno znače, posebno uoči puta u Mađarsku. Nisam možda dobio neke odgovore u prvom poluvremenu, tražio sam nova rješenja, ali nije išlo. No, ponavljam, nije bilo lako igrati. Zagrebu želim sve najbolje u nastavku prvenstva, a nas sada očekuju europski izazovi, završio je Kek.

Dražen Medić u ulozi predsjednika i trenera na klupi Pjesnika startao je porazom.

Čestitke Rijeci na pobjedi, odigrali su jednu tipičnu natjecateljsku utakmicu. Oni i jesu takva momčad, traže najmanju grešku i onda je itekako dobro kažnjavaju. U prvom dijelu uspjeli smo zaustaviti Riječane, ali nismo se nametnuli u sredini terena, gdje smo izgubili. Naša „forca“ je posjed, a kad ga ne ostvarimo, teško možemo igrati kao Rijeka, brzo dolaziti u završnicu. Nakon postignutog pogotka napravili smo nekoliko pogrešaka, koje su nas u konačnici stajale poraza, rekao je Medić.(radio rijeka)

Previous articleVIDEO: Zagreb – Rijeka 1:3
Next article63-godišnjak nožem teško ozlijedio 23-godišnjaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here