Home Vijesti KESM demantirao povlačenje tužbe Čistoće

KESM demantirao povlačenje tužbe Čistoće

1039
1

Krizni Eko stožer Marišćina opovrgnuo je članak objavljen portalu mojarijeka.hr u kojem se tvrdi kako je KD Čistoća povukla tužbu protiv Eko-stožera Marišćina. ‘U članku navodite neistinu da je KD Čistoća povukla optužbe protiv Kriznog Eko Stožera Marišćina i pet fizičkih osoba. Naime, u vrijeme pisanja ovog demantija, nismo primili nikakvu službenu obavijest Suda o takvom činu. Vjerujemo kako Vam je poznato da je KD Čistoća već 25.10.2012. plasirala u javnost vijest kako su u dogovoru s gradonačelnikom Rijeke, gospodinom Vojkom Obersnelom odlučili povući tužbu – što se pokazalo kao neistinito.

Što se Kriznog Eko Stožera tiče, KD Čistoća se na ovaj način poigrava sa građanima a sve na sramotu Suda, te i dalje progoni ljude koji su mirnim prosvjedom štitili svoja ljudska prava. Nadalje, neistina je da su Udruga KESM ili bilo koji njegov član na ikoji način izrazili odricanje od prava na sudjelovanje u sličnim prosvjednim aktivnostima ili na podupiranje istih.’, zaključuje se u demantiju.

1 COMMENT

  1. Ljudi moji nek se oni ne poigravaju s vama krenite s protutužbom ako već niste. Ovom igrom samo kupuju vrijeme i igraju se vašim živcima. Žele napravit konfuziju i zamest sve pod tepih…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here