Home Vijesti Klingerov ubojica imao riječku adresu?

Klingerov ubojica imao riječku adresu?

1982
0
astoria
Fotografija s mjesta ubojstva u Astoriji

Američka policija i dalje istražuje okolnosti tajanstvenog ubojstva poznatog riječkog povjesničara Williama Klingera. Za sada se zna da je proteklog tjedna proveo tri dana u Ridgewoodu, New Jersey u obitelji Mije Mirkovića gdje je našao smještaj putem rodbinskih veza.

Klinger je navodno bio pozvan kao predavač u Hunter sveučilištu na Manhattanu ovog semestra te je bio u procesu preseljenja iz Italije u SAD. Mirković tvrdi kako je Klinger otišao u Astoriu, Queens krajem tjedna nakon što je online putem našao cimera.

U sveučilištu Hunter nisu bili u mogućnosti odmah potvrditi informaciju prema kojoj je Klinger tamo radio, a iz policije su potvrdili kako je u New Yorku bio na konferenciji o bivšoj Jugoslaviji nakon Drugog svjetskog rata.

Policija je pronašla Klingera na tlu s prostrijelnom ranom glave u subotu 14:30 u Astoria parku, a proglašen je mrtvim u Elmhurst bolnici.

Osumnjičeni za ubojstvo je 49-godišnjak iz Queensa Alexander Bonich. Bonich također ima veze s Rijekom. U posjedu smo scana Bonicheve vizitke iz koje je vidljivo da je prije nekoliko godina imao riječku adresu.

Ubojičina vizitka

Previous articleBradarić u Rijeci za 800.000 eura, tražio da ne nastupi protiv Hajduka!
Next articleRiječka pulmologija puna bolesnika s upalom pluća

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here