Home Mozaik Kod dečka u kupaoni napravila stvar zbog koje se izblamirala: Da stvar...

Kod dečka u kupaoni napravila stvar zbog koje se izblamirala: Da stvar bude gora, stigla mu je notifikacija! (VIDEO)

75
0

Izgleda da djevojke nemaju sreće kada žele obavljati nuždu u tuđim kupaonicama. Nedavno je mrežu preplavila priča o djevojci koja je razbila WC šolju roditelja svog dečka, a sada je još jedna osoba podijelila svoje neugodno iskustvo. Prvi put je posjetila dom svog dečka i nakon nekog vremena otišla u kupaonicu.

Nakon što je obavila nuždu, Ashley Lewis primijetila je vagu i odlučila iskoristiti priliku da se izvaga. Željela je provjeriti svoju težinu, ni ne sluteći da se radi o novoj tehnologiji povezanoj s aplikacijom na mobitelu. Nakon svakog mjerenja stiže obavijest osobi koja je instalirala ovu aplikaciju i ima priliku vidjeti sve – težinu i sastav mišićne mase.

@ashleyyynicoleee95 Replying to @rollingflyer stay safe out there #fy#fyp#traumatized #PSA#ptsd ♬ original sound – Amir Yass

“Kako sam se osjećala kad sam bila u kupaonici u kući ovog tipa i vidjela vagu? Izvagala sam se i na taj način poslala obavijest na njegov mobitel. Recimo samo da vam ne mogu objasniti potrebu da stanete na svaki razmjera na koje nailazim.” , napisala je Ashley na videu koji kruži TikTokom.

Video je izazvao brojne komentare. Dok neki smatraju da ovo nije neugodna situacija, djevojke uglavnom pišu kako ne bi voljele da im se ovako nešto dogodi.

Previous articleMomir Ilić: ‘Hrvatska ima nevjerojatnu emociju, motiv i naboj, nešto što mi Srbi nemamo’
Next article‘Imala sam 16 godina kada mi je na Instagram sletjela ljigava poruka. Tek poslije sam shvatila od koga…‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here