Home Najnovije Kolegij gradonačelnika: Poskupljuje parkiranje u garaži kod bazena na Kantridi

Kolegij gradonačelnika: Poskupljuje parkiranje u garaži kod bazena na Kantridi

134
13

Na današnjem kolegiju gradonačelnik Vojko Obersnel prihvatio je prijedlog Rijeka prometa o poskupljenju parkiranja u javnoj garaži Dvoranskog plivališta Kantrida. Cijena parkiranja će u ljetnim mjesecima umjesto dosadašnje dvije kune po satu iznositi tri kune po satu. “Kontinuiranim praćenjem potražnje za parkirnim mjestima u javnoj garaži Dvoranskog plivališta Kantrida uočeno je da u ljetnim mjesecima zbog uređenja plaže ispod Dvoranskog plivališta Kantrida i velikog broja korisnika te plaže postoji i uvećana potražnja za parkirnim mjestima u navedenoj javnoj garaži. S ciljem da se putem prilagodbe cijena uravnoteži ponuda i potražnja u sferi parkiranja, predlaže se da visina naknade za parkiranje u navedenoj javnoj garaži u ljetnim mjesecima (razdoblje od 1. lipnja do 30. rujna) u vremenu od 00,00 do 24,00 sata iznosi 3,00 kune po satu”, stoji u prijedlogu koji je na današnjem kolegiju prihvaćen od strane gradonačelnika. (rd, foto: rijekasport.hr)

Previous articleJuričić: Uzbudljiv je tjedan pred nama
Next articleJosip Tadić na Kantridi

13 COMMENTS

 1. Građani su gradili bazen i kupalište pa je red i da plate skuplje kupanje na plaži ispod bazena. To je logično. Rijekapromet je kao karcinom na koži, treba nahraniti preko 100 zaposlenih od kojih su svi došli do radnog mjesta preko politike.

 2. Kolegij gradonačelnika…. od kad to vlasništvom građana treba upravljat neki kolegij i da li su pitali građane? Gdje je anketa u samoj garaži i ispunjeni upitnici barem 1000 osoba u kojima ocjenjuju kvalitetu garaže, cijenu i odgovaraju na pitanje da li se slažu s povećanjem cijene. Rijeka Danas znam da vi ne reagirate na ništa, ali do kada ovako?

 3. Prihvaćeno povećanje a tko je pitao građane? Gdje je tisuću ispunjenih upitnika ankete provedene među korisnicima garaže u protekla tri mjeseca gdje ih se pita kako ocjenjuju uslugu, cijenu, što smatraju da treba promjeniti i da li se slažu s povećanjem cijene od 50%.

  DOSTA JEBENIH POLITIČKIH KRETENA I NJIHOVIH PODOBNIKA. Rijeka Promet nek počne zarađivat svoj novac a ne samo surfat na leđima građana. Koliko je plaća direktoru Rijeka prometa? Zašto nisu smanjili njegovu plaću ako im fali novac. Ne može se odmah u džepove građana – tj može, tako Grad funkcionira već 20 godina – smradovi jedni “demokratski” – u ONOM sistemu se ništa nije moglo odlučit bez da se pita javnost i mjesni odbori i lokalne organizacije – danas nekav KOLEGIJ izglasa nešto s čim se 100 tisuca građana ne slaže – eto to je SDP ova i Vojkova demokracija!

 4. pitaju oni građane svake 4 godine i građani slabo izađu na izbore tj. ne koriste pravo koje im se pruža, a ona šačica koja izađe mahom glasa za njih. tako da je, što se mene tiče, ovo poskupljenje legitimno. da niste: a) glasali za njih i b) sjedili doma umjesto da svoje dupe odvucete do biralista danas svi ne bi bili u situaciji u kojoj jesmo

  dakle, pitanje nije ‘rijekadanas, do kada ovako’ nego ‘rijecani, do kada ovako’

 5. A bi li nesto bilo drugacije da je neka druga opcija pobjedila? Moja je pokojna teta govorila: ‘Nova vlast, novi porezi’. Zbog te su recenice neki skoro zaglavili 46′, ali se nista nije promijenilo. Dok bude svijeta bit ce isto.

 6. nije demokracija savršen sistem ali nema boljeg zato jer omogućuje institut smjenjivosti vlasti. svaka je vlast sklona korupciji ako nije smjenjiva. mi u rijeci se za princip smjenjivosti vlasti još nismo izborili. jedini smo grad u evropi gdje toga nije bilo zadnjih 67 godina, a ako tome pribrojimo razdoblje u kojem nije bilo ni izbora imamo nevjerojatan kontinuitet od 92 godine u kojima nikada demokratskim putem nije došlo do smjene vlasti. ma kakva sjeverna koreja, mi smo apsolutni svjetski rekorderi.

 7. Treba napokon progledati i pokušati sprjiečiti nastavak teroriziranja građana Rijeke.Naravno da smo sami krivi jer našim neizlaskom na glasanje smo omogućili da se sa nekoliko tisuća glasova kontrolira situacija više od 20 g.Pa samo ih je toliko zaposlenih sa familijama u gradskim strukturama,a oni su redoviti glasači jer čuvaju svoje guzice i privilegije na naš račun.
  Upravo preko ovakvih portala treba pokrenuti peticiju protiv neučinkovitih i bahatih gradskih struktura,kojima se sve vrti oko karnevala,kruha i igara.Na njihovom čelu je čovjek koji nikada nije ništa privredio,pa ni ne zna kako to raditi,a nakon svih ovih dešavanja oko namještanja poslovnih prostora,jasno je da se tu krije veliki novac.A tako je u svim sferama sa kojima se bavi.

 8. pa cekaj nije da su odlucili bez veze – 3kn po satu, u ljetnim mjesecima. a ni to nije dovoljno, jer ljudi ce i dalje s autom dolazit i nece biti dovoljno parkinga ni tada. ali ne vidim sta je skandalozno u tome da se kad je potraznja velika dizu cijene.

 9. Garaža Kanrida 3 kn sat…Volosko pod vrelim suncem (mislim na ljeto) 5 kn, Kostrene koliko kn??…hm hm, zanima me kamo ću…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here