Home Mozaik Koncert za pamćenje: Marko Tolja i Teranino Aura party na Gradini

Koncert za pamćenje: Marko Tolja i Teranino Aura party na Gradini

282
0

Sinoć je u sklupu manifestacije 16. Ljeta na Gradini održan koncert Riječanina Marka Tolje te Teranino Aura party. Manifestaciju je publika dočekala s velikim interesom, a Tolja nije krio svoje uzbuđenje i radost što nastupa pred svojom publikom i na prekrasnom ambijentu Trsatske gradine.

Počeci

Naime, svoj prvi samostalni koncert, Tolja je održao upravo na Trsatskoj gradini, 2007. godine. Od tada pa do danasprošlo je dosta vremena. Tolja je na Gradini u međuvremenu bio još nekoliko puta, a svaki njegov dolazak riječka publika nagradi velikim pljeskom.

Jučerašnji koncert

S više samopouzdanja nego prvi puta na Trsatskoj gradini, Tolja je stao pred svoju publiku i počastio ih s nešto više od dva sata odlične glazbe. Koncert je započeo sa svojim novim hitom „Ovdje danas“, a nastavio je je hitovima „O tebi ovisan“, „Budi budna“, „Tišina“, „Putujem“, „Sve što nisam ja“. Na repertoaru su se našli i mnogi svjetski Evergreeni poput „Fly me to the Moon“, „L.O.V.E“. U pauzama od pjevanja pjevač je nasmijavao publiku te još više opustio atmosferu.

Teranino Aura

Prije samog ulaza u Gradinu, za podizanje atmosfere bila se pobrinula tvrtka Aura. Publika je mogla kušati trenutno jedan od najpopularnijih likera na tržištu – Teranino. Ovaj je proizvod satkan od spektra različitih okusa, a posebnu notu daje mu spoj crnog vina terana i fine voćne rakije te 10 vrsta začina, takav jedinstven publici se zbilja svidio.

Program za srpanj i kolovoz

Nakon koncerta Marka Tolje i Teranino Aura Partya, slijedi mala pauza do četvrtka, 29. srpnja, kada će Gradina ugostiti SuperCover band, a ulaz će biti slobodan. U srpnju nas još očekuje i veliki party elektronske glazbe, On the Terrace Open Air za koji se organizator pobrinuo da organizira Covid testiranje.
Od programa u kolovozu ističu se: Tedi Spalato i Ante Gelo, Željko Pervan s predstavom „Izlazak iz ormara“, Josipa Lisac te klapa Iskon.

Dodatne informacije

Detaljnije informacije o događanjima mogu se naći na web stranici: trsatskagradina.com te na Facebook stranici: „Trsatska gradina“.
Ulaznice za sva događanja posjetitelji mogu nabaviti u Vintage baru na Gradini, online na mojekarte.hr te na sam dan događanja na ulazu u Gradinu.
Vrlo bogat program sa sjajnim izvođačima. Riječani će imati još prilika za uživati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here