Home Mozaik Konobarica otkrila kako vas izbacuju iz restorana: Ako vam donesu ovakav račun,...

Konobarica otkrila kako vas izbacuju iz restorana: Ako vam donesu ovakav račun, žele da što prije odete (VIDEO)

103
0

Rad u restoranu zna biti naporan, pogotovo ako imate posla sa zahtjevnim gostima koji vam posao čine još težim nego što već jest. Međutim, jedna konobarica obratila se TikToku i otkrila da zapravo postoji trik koji poslužitelji koriste kada se bave nametljivim gostima koji bi vam mogao pomoći da shvatite jeste li vi problem kada idete u restoran na ručak.

Naime, kako prenosi Mirror, konobarica je na TikToku objavila viralni video u kojem kaže da unaprijed napiše račun za stolove za koji želi da brzo napustiti mjesto, umjesto da čeka da oni to zatraže.

Obično, kada tražite račun u restoranu, vaš konobar će otići do računala da ga isprinta i da vam ga, ali ako ga izvuku iz džepa čim ga zatražite, onda žele da požuriš i odeš.

Konobarica, koja objavljuje pod korisničkim imenom @tastyriah, podijelila je video na kojem drži račun i napisala: “Kad gosti kažu ‘mogu li dobiti račun, ali ja ga izvučem iz džepa jer sam čekala da napustite moj dio ‘.”

Mnogi od komentatora videa također su bili radnici u restoranu koji su se složili da koriste isti trik kako bi pokušali natjerati određene goste da brzo odu, iako to obično dolazi s naredbom za stolom da plate “kad god budu spremni” i da “nema žurbe”. ” “.

“Ostavit ću račun ovdje kad budeš spremna. Suptilno ga ostavi bliže čovjeku da zna da mora platiti”, komentirao je jedan korisnik, dok je drugi korisnik dodao: “Kažem da nema žurbe kad ih želim žuriti više nego ikad prije.”

@tastyriah #fyp #serverlife #servertok #customerservice ♬ original sound – sissy

No, drugi komentatori inzistiraju da se situacija može dogoditi i obratno – kada gost želi platiti račun i otići, ali ga osoblje ignorira.

“Radi u oba smjera! Kad sjediš i gledaš konobaricu 20 minuta s uplakanom djecom koja mole da odu, ali nikako da donesu račun”, glasio je jedan komentar.

Previous articlePoznata srpska pjevačica uhićena zbog prostitucije
Next articleOd prizora s ribolova naježit ćete se: Osjetila da je nešto teško vuče, a onda ugledala crvenu neman (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here