Home Vijesti Kozlevac o odluci Italije: Osobno me žalosti, nismo tako loši

Kozlevac o odluci Italije: Osobno me žalosti, nismo tako loši

846
0

Odluka Italije o obvezi testiranja na koronavirus svih koji u nju ulaze iz Hrvatske već je na snazi, pa oni koji tamo putuju moraju imati negativan test na koronavirus ili se moraju podvrgnuti testu po ulasku, potvrdila je hrvatska Vlada, a načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac rekao je da ga ta odluka osobno žalosti.

– Mislim da nismo tako loši u epidemiološkom smislu, pogotovo oni znaju koje su regije u Hrvatskoj više podložne, koje su manje. Istra je potpuno sigurna regija za njih, i Primorsko-goranska i veći dio cijelog priobalja. Prema tome nas žalosti zato što će to komplicirati cijelu situaciju oko turizma i definitivno nije dobra, rekao je Kozlevac danas u HRT-ovoj emisiji Regionalni dnevnik, dodavši da se ne može oteti dojmu da postoje još neki razlozi za tu odluku.

– Pretpostavljam da su to turistički, Hrvatska je hit ove sezone, turizma je tu puno, paralelno se borimo s virusom, uspješno, manje uspješno, uspješno. Prema tome, vjerojatno će i tu biti poneki razlog, rekao je Kozlevac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here