Home Mozaik Kraljica Elizabeta je princa Harryja napravila je milijunašem, na štetu Williama

Kraljica Elizabeta je princa Harryja napravila je milijunašem, na štetu Williama

155
0
kraljica

Vojvoda od Sussexa je u bakinoj oporuci naveden kao korisnik značajnog nasljedstva, za razliku od svog brata

Princ Harry dobio je značajno nasljedstvo od kraljice Elizabete koja ga je u svojoj oporuci imenovala kao korisnika zaklade koja ga je učinila milijunašem. Ista sudbina nije zadesila njegovog brata Williama, koji je nakon bakine smrti dobio znatno manje iznos.

Fond u korist princa Harryja 

Kraljica Elizabeta je 1994. godine osnovala fondove za svoje unuke, među kojima je bio posebno veliki fond u korist princa Harryja. Govori se o nekoliko milijuna funti kojih bi vojvoda od Sussexa došao u posjed nakon smrti svoje bake. Princ William morao se zadovoljiti znatno nižom svotom, ali postoje više nego opravdani razlozi za nesrazmjer u tretmanu njena dva unuka. Najstarije dijete princa Charlesa jednog je dana predodređeno da postane kralj. Dok njegov brat ima potpuno drugačiji i, na neki način, neizvjesniji put pred sobom. Kraljičina odluka ima za cilj izgladiti ovaj nesrazmjer i pomoći mlađem od njih dvojice; a ne kako bi se na prvi pogled činilo, da im iskaže naklonost.

Princ Harry se priprema za povratak u London 

U međuvremenu, princ Harry se priprema za povratak u London. U svibnju će biti u glavnom gradu Engleske na desetoj godišnjici Invictus Gamesa. Nije jasno hoće li uz njega biti i Meghan Markle. Nije sigurno ni hoće li doći do susreta princa Williama i Kate Middleton. “Nema nikakvih planova za pomirenje”, otkrivaju neki izvori.

Princa Harryja rastužila vijest za  Kate Middleton 

“Kad saznate da vaša šogorica ima rak i napisali ste stvari koje se ne mogu povući, to je bolna situacija u kojoj se nalazite”, rekla je kraljevska biografkinja Tessa Dunlop za Us Weekly , referirajući se na sadržaj “Sparea”, memorijel princa Harryja. Čini se da je vojvodi od Sussexa žao zbog riječi napisanih o ženi njegova brata. U međuvremenu se njegov i stav Meghan Markle prema prinčevima od Walesa malo promijenio. Sussexovi su iskazali bliskost sa šogoricom kada je otkrila da ima tumor. A čini se i da su odugovlačili s objavom fotografije Meghanina posjeta dječjoj bolnici upravo zato da ne povrijede Kate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here