Home Sport Križman počinje u Koprivnici

Križman počinje u Koprivnici

295
0

Jučerašnja »presica« na Kantridi bila je zamišljenja kao uvod u nedjeljni ogled sa »Slaven Belupom«, no o susretu s Koprivničanima se vrlo malo pričalo iz posve razumljivih razloga. Još uvijek su na Kantridi »svježe rane« nakon ispadanja iz Kupa Hrvatske, što je svima teško palo, makar se nitko ne čiti pretjerano utučenim. Valjda su svi zajedno već navikli na neuspjehe kao »magare na batine«.
– Teško nam je pao ovaj neuspjeh, bili smo jako blizu, ali nam se nažalost dogodilo ono što nas prati tijekom ovoga prvenstva. Zatvorili smo si jedan izlaz u Europu. Ništa, moramo se okrenuti prvenstvu, pred nama su dvije utakmice s »Cibaliom« i »Slaven Belupom«. Moramo do kraja uhvatiti tri, četiri boda da zadržimo priključak za momčadima koje pucaju na mjesta koja vode u Kup UEFA – rekao je Rubčić, koji u Koprivnici očekuje tešku utakmicu i nada se da sve ono dobro što momčad napravi kroz utakmicu neće prosuti u zadnjih desetak minuta kao što to nerijetko čini ove sezone.
– Valjda se to ovoga puta neće dogoditi – rekao je Rubčić i najavio momčad s nekoliko novina.
Novaković se vraća u zadnju liniju na mjesto desnog beka, Anas Sharbini na mjesto središnje polušpice iza leđa napadača, brata Ahmada, koji je odradio utakmicu pauze zbog isključenja, te Sandija Križmana. Rubčić je očito odlučio posvetiti malo više pozornosti žminjskom napadaču nego do sada. (novi list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here