Home Sport Kvržić još 3 godine u dresu Rijeke!

Kvržić još 3 godine u dresu Rijeke!

885
0

Jedan od najboljih igrača Rijeke Zoran Kvržić, produljio je ugovor s klubom na još tri godine, objavljeno je na službenoj stranici.

Do sada je Kvržić u Rijeci skupio 165 nastupa, a tome je dodao 22 pogotka. U Rijeku je stigao još 2013. godine iz Osijeka. Jedan je od simbola Rijekinog preporoda koji je počeo iste godine kada je došao. Tada je bio jedan od strijelaca u rušenju bundesligaša Stuttgarta na putu do ulaska u skupine Europa lige. S Rijekom je također osvojio i dva kupa.

“Hvala svima u klubu, od predsjednika do suigrača, što su mi omogućili da produžim ugovor. Vjerujem da su oni zadovoljni kao i ja. Najdraža utakmica? Ona protiv Stuttgarta, finala Kupa Hrvatske, ima tu puno dragih utakmica”, rekao je Kvržić na potpisu ugovora dok je zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance dodao:

“Znamo svi koliko Zoran znači na terenu, ali i van njega. Želim mu puno sreće, da ga zdravlje posluži, i da nastavi kako igra proteklih godinu dana i da bude jedan od najboljih igrača u ligi.”

U novom trogodišnjem ugovoru postoji mogućnost produljenja suradnje na još jednu sezonu. Kvržić je prošlog mjeseca napunio 31 godinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here