Home Vijesti Laburisti: Zaustavite Ivonu Milinović!

Laburisti: Zaustavite Ivonu Milinović!

775
0

Najnoviji istup gradske vijećnice iz redova HDZ-a, Ivone Milinović, vezan uz kritiku istaknutih riječkih udruga i prosvjeda “Pravda za djevojčice”, baca ljagu na sve članove gradskog vijeća, dokle god je takvoj osobi dopušteno da bude dio istog gradskog tijela poput ostalih vijećnika, ističu u izjavu za javnost Hrvatski laburisti.
‘Kad se osoba iz javno političkog života grada, poput bezizražajne Milinović, ne može na niti jedan drugi način eksponirati, ni dobrim idejama, niti pametnim prijedlozima ili kvalitetnim radom, ne preostaje drugo nego pribjegavati ovakvim nebuloznim, neprimjerenim, neciviliziranim i neukusnim izjavama, ne bi li skupila lajkove. Jeftino. Jadno. Jednako tako je jadna i organizacija Riječkog HDZ-a koji za postupke Milinović umjesto isključenja samo podignu prst i kažu: no, no!
Takvim karikaturama nije mjesto u Gradskom vijeću Grada Rijeke, niti na ijednoj drugoj funkciji. Stoga Hrvatski laburisti GO Rijeka traže hitnu smjenu problematične Ivone Milinović, kao i javnu ispriku.
Ujedno očekujemo i očitovanje riječkog HDZ-a, kao organizacije koja podržava takvu članicu i delegiraju da ih predstavlja na raznim funkcijama u Gradu Rijeci’, zaključuje se u izjavi za javnost koju potpisuje predsjednik riječke organizacije Laburista Vedran Sabljak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here