Home Najnovije L’Equipe: Tudor je sve uništio. Unosi se u lice igračima i ponavlja...

L’Equipe: Tudor je sve uništio. Unosi se u lice igračima i ponavlja im istu rečenicu

69
0

Igrači Marseillea požalili su se gazdi Pablu Longoriji na trenera Igora Tudora (44). Hrvatski trener stigao je u klub prije mjesec dana i dosad je zaratio s nekolicinom. Francuza Jordana Amavija prebacio je u rezerve nakon žestoke rasprave, a Brazilca Gersona i Turčina Cengiza Undera također planira potjerati iz kluba.

Iz kluba je nakon samo tjedan dana otišao pomoćni trener Mauro Camoranesi, nezadovoljan Tudorovim ponašanjem. Igrači smatraju da su Tudorove trening-metode brutalne te da se previše suhoparno trči, a neki su ga nazvali i luđakom. Tudor se navodno igračima unosi u lice i govori istu rečenicu:

“Ne trčite dovoljno, ne radite dovoljno i ne igrate kako biste trebali”, prenosi L’Equipe Tudorove riječi koje se često čuju na Marseilleovim treninzima. Jedan izvor iz kluba je dodao: “Tudor je ponekad hladan. Uništio je sve što je Sampaoli napravio. Stil, atmosferu i momčad koju mijenja u sasvim drugu krajnost.”

Igrači Marseillea ne razumiju Tudorove metode i smatraju da ne trebaju previše toga mijenjati u odnosu na prethodnu sezonu. Podsjetimo, tada je Marseilleov trener bio karizmatični Argentinac Jorge Sampaoli, koji je klub napustio nakon osvojenog drugog mjesta u Le Championnatu te izborenog plasmana u skupine Lige prvaka.

Zbog toga je Dimitri Payet zatražio krizni sastanak s Longorijom, ali u cijeloj priči bi deblji kraj mogla izvući skupina nezadovoljnih igrača. U klubu smatraju da 80 ili 90 posto igrača prati Tudorove ideje. Marseille se stoga planira riješiti igrača koji ne prate trenera pa je Tudorov posao zasad siguran. Marseille u nedjelju dočekuje Reims na Velodromeu u prvom kolu francuskog prvenstva, a u četiri pripremne utakmice Tudor je ostvario jednu pobjedu.

Previous articleRiđovka ugrizla dječaka unutar Memorijalnog centra Domovinskog rata u Vukovaru
Next articlePožar kod Meje, gasi ga 49 vatrogasaca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here