Sport

Lešković umjesto u Pescari završio u Dinamu!

Lešković umjesto u Pescari završio u Dinamu!

Nakon što su iz Rijeke objavili kako je dogovoren transfer Marka Leškovića u Pescaru za dva milijuna eura, potpuni preokret!. Dinamo je na svojoj internetskoj stranici objavio kako Lešković dolazi u Zagreb.

„Naravno da sam jako sretan što dolazim u Dinamo. Svi znamo kakav je Dinamo klub, znam da se ovdje traže samo pobjede i trofeji i jako se veselim što ću, siguran sam nakon liječničkog pregleda, biti dio Modrih! Htio bih se od srca zahvaliti Rijeci i njihovim navijačima na svemu, proveo sam tamo tri krasne godine, ali kako to obično bude u sportu jednostavno je došlo vrijeme za rastanak. Znam da me u Dinamu čeka jaka konkurencija, tako to i treba biti u ovako velikom klubu, ali vjerujem u sebe i da ću se nametnuti treneru Kranjčaru“, izjavio je Lešković.

Ovog 25-godišnjeg stopera, koji je prije Rijeke igrao u Osijeku te tri puta nosio dres reprezentacije, još samo liječnički pregled dijeli od službenog potpisa ugovora na pet godina. Nije poznato koliko će Rijeka dobiti na ime odštete, a ovaj transfer se dogodio jer je Lešković odbio potpisati novi ugovor s Rijekom, a aktualni mu je istjecao sljedeće godine. Samim time je ovo bila jedna od zadnjih prilika da Rijeka naplati njegov odlazak.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Komemoracija velikanu riječkog sporta Igoru Koprivnikaru

spMarch 13, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.