Home Sport Lešković umjesto u Pescari završio u Dinamu!

Lešković umjesto u Pescari završio u Dinamu!

3503
0

Nakon što su iz Rijeke objavili kako je dogovoren transfer Marka Leškovića u Pescaru za dva milijuna eura, potpuni preokret!. Dinamo je na svojoj internetskoj stranici objavio kako Lešković dolazi u Zagreb.

„Naravno da sam jako sretan što dolazim u Dinamo. Svi znamo kakav je Dinamo klub, znam da se ovdje traže samo pobjede i trofeji i jako se veselim što ću, siguran sam nakon liječničkog pregleda, biti dio Modrih! Htio bih se od srca zahvaliti Rijeci i njihovim navijačima na svemu, proveo sam tamo tri krasne godine, ali kako to obično bude u sportu jednostavno je došlo vrijeme za rastanak. Znam da me u Dinamu čeka jaka konkurencija, tako to i treba biti u ovako velikom klubu, ali vjerujem u sebe i da ću se nametnuti treneru Kranjčaru“, izjavio je Lešković.

Ovog 25-godišnjeg stopera, koji je prije Rijeke igrao u Osijeku te tri puta nosio dres reprezentacije, još samo liječnički pregled dijeli od službenog potpisa ugovora na pet godina. Nije poznato koliko će Rijeka dobiti na ime odštete, a ovaj transfer se dogodio jer je Lešković odbio potpisati novi ugovor s Rijekom, a aktualni mu je istjecao sljedeće godine. Samim time je ovo bila jedna od zadnjih prilika da Rijeka naplati njegov odlazak.

Previous articleRijeka pred paklenim vikendom
Next articleKek: Uz ovakvo navijanje privilegija je stajati uz teren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here