Home Mozaik LET 3 na otvaranju Sterea

LET 3 na otvaranju Sterea

881
0

Samo tri tjedna nakon što se zatvorila, Stereo Dvorana ponovno otvara svoja vrata. I to za najduži koncert Leta 3 ikada! Prva svirka »letovaca« u Stereu biti će najduži klupski koncert u povijesti benda i trajati će – nekoliko sati. Tijekom nastupa bendu će se pridružiti i brojni glazbeni gosti, a Let 3 će u Stereu promovirati izlazak svog vinilnog box-seta Živa pička. Koncert je zamišljen kao kombinacija njihovog uobičajenog sviračkog programa s onim nedavnim za promociju reizdanja Two Dogs Fucking i El Desperado.

Ulaznice za najduži koncert Leta 3 po cijeni od 60 kuna u prodaji su samo u riječkim Dallas Music Shopovima – onom u Splitskoj 2a, te novom Rijeka-Pariz-Texas u Matije Gupca 3. Cijena na dan koncerta iznosit će 70 kuna. Pritom su Dallas Music Shopovi pripremili posebnu ponudu za sve fanove Leta 3. Svaki kupac karte od 29. ožujka do 4. travnja dobit će 20% popusta na sve formate albuma Živa pička, El Desperado i Two Dogs Fucking, a uz to i poster na poklon.

Svi kupci karte od 4. do 16. travnja ulaze i u ždrijeb za pet vrijednih nagrada Dallas Music Shopova (od različitog mercha do paketa CD-a) i jednu veliku glavnu nagradu koju grupa još čuva kao iznenađenje.

Sve to skupa garantira spektakularan događaj i nezaboravan provod kojem jednostavno morate prisustvovati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here