Home Mozaik Let 3 napravio show u drag queen klubu, Prlja za to vrijeme...

Let 3 napravio show u drag queen klubu, Prlja za to vrijeme odmarao

82
0

Članovi grupe Let 3 gostovali su u noćnom kubu Supper Club u Blundell Streetu u Liverpoolu. Tamo je sinoć održana drag queen zabava, a dečki iz riječke grupe bili su pozvani da prisutnima nešto otpjevaju.

U klubu su izveli svoju eurovizijsku pjesmu Mama ŠČ!. Bili su odjeveni u outfite po kojima ih sada svi prepoznaju – kostime s eurovizijske pozornice. Publika je bila oduševljena i nagradila ih je pljeskom.

Međutim, jedan član grupe je nedostajao. Dok su Mrle i dečki nastupali u klubu s ružama u stražnjici i vikali ŠČ!, Prlja se odmarao u hotelu.

Naime, nakon polufinalnog nastupa mnogi su komentirali kako se čulo da je Prlja imao tremu, no to nije bio slučaj. On se prehladio i sada se odmara u hotelu kako bi se oporavio do finala u subotu.

“To je još jedan od problema oko kojeg moramo nešto poduzeti. U dvorani smo podijeljeni u male sobe za svakog izvođača i tu stalno radi ta neka ventilacija. Zrak je užasno suh, on se zapravo prehladio. Kaže da je shvatio da se prehladio kad je izašao na pozornicu.

Ima neku hunjavicu. Morat ćemo smisliti nešto, ne možemo biti u toj sobi cijeli dan, a ne možemo ni vani biti jer je kiša, a i jer su mjere sigurnosti takve da, jednom kad uđeš, ti se ne da više izlaziti”, rekao je Mrle.(Index.hr)

Previous articleNovinarka: Želite li da Ukrajina pobijedi? Trump: Želim da ljudi prestanu umirati
Next articleLe temps est bon – završna produkcija starijih srednjoškolaca TRY theatrea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here