Home Sport Lille: Samuel Umtiti i Adam Ounas nespremni za Rijeku

Lille: Samuel Umtiti i Adam Ounas nespremni za Rijeku

522
0

Branič LOSC-a Samuel Umtiti nastavio je s individualnim treninzima, ali je nije još spremna za utakmicu s Rijekom u četvrtak (20 sati) u prvoj utakmici konferencije Europske lige. Adam Ounas će biti tamo, ali nema fizičku spremu za početak susreta.

Lille će biti gotovo kompletan za svoju prvu utakmicu konferencije Europske lige, ovog četvrtka navečer (20 sati) protiv Rijeke. Nedostaje samo branič Samuel Umtiti, koji se oporavlja od ozljede. “Počeo je raditi na terenu, ali mislim da može početi s momčadi nakon utakmice (protiv Rijeke), objasnio je njegov trener Paulo Fonseca. Ali nije spreman za sutra (četvrtak). »

Autor gromoglasnog ulaska i gola u nedjelju protiv Nantesa (2-0), talentirani, ali krhki Adam Ounas po svemu sudeći neće moći započeti. S njim moramo raditi drugačiji posao, to nije laka situacija, moramo obratiti posebnu pozornost na njega, rekao je portugalski trener. Trenutno njegovo fizičko stanje nije dobro, nije spreman odigrati 90 minuta. Ali moramo raditi za njega da ju pronađe. Zato imamo individualni rad na poboljšanju fizičke kondicije. »

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here