Home Vijesti Linić o privođenju Željke Marković: To je obračun sa mnom, sustav Grada...

Linić o privođenju Željke Marković: To je obračun sa mnom, sustav Grada Rijeke onemogućuje zlouporabu ijednog pročelnika!

900
4

Osoba sam koja je cijenila rad Željke Marković. Ona je kreirala odluke da zaštiti imovinu grada. Osim pozitivnog mišljenja ne mogu o tome ništa više reći, ali bojim se da su razlog tome prljavi ljudi u policiji, Grbić, Karamarko, koji se tako obračunavaju sa mnom i podmeću mi jer se u javnosti govori da je ona bila moja bliska suradnica – rekao je za Večernji list Slavko Linić. Dodao je da je sustav Grada Rijeke takav da onemogućuje zloporabu ijednog pročelnika.


Slavko Linić

4 COMMENTS

 1. Slažem se sa Šimom.
  Pa on ne da da prvna država radi posao, nitko nije kriv dok mu se ne dokaže ali nije niti nevin dok god postoji sumlja.
  Znači po njemu svaka akcija policije i Uskoka protiv njega je neosnovana jer je on Vrhunaravno biće i samim time ga se ne smije dirati.
  Kako je zaštićen imunitetom smatra da može vrijeđati koga stigne.
  I sad bi trebali glasati za takvepoput njega ili njegovog naučnika Jovanovića.
  Ako su ovakvi u oporbi kakvi će tek biti na vlasti?

 2. Braneći neobranljivo neće sebe obraniti.
  Borba protiv političkog kriminala u Rijeci mora završiti na Liniću jer je on odgovoran po “zapovjednoj odgovornosti” i kao planer svih aktivnosti.
  Doznao sam i da je protiv nizinske pruge zato jer misli sredstva namijenjena njoj (a radi se o više od milijardu eura) preusmjeriti u energetiku (struja, plin, nafta) jer su za to već napravili planove i ustrojili interesnu skupinu koju čine firme i pojedinci i već znaju koliko će novca i utjecaja izvući kroz slijedećih 5 godina.
  Ako se ulaže u nizinsku prugu – neće biti dovoljno novca za razvoj njegovog “programa” za energetiku.
  Ne zaboravite da je Linić prije svega bio mešetar naftom i derivatima. To je veza sa Molom, Inom, Štrokom, Europetrolom, HŽ-om,…
  Ne dozvolimo im da dođu na vlast u Hrvatskoj.
  Skinimo ih sa vlasti u Rijeci.
  Dosta je bilo…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here