Home Najnovije Linić u Kopru

Linić u Kopru

624
0

Na prvom treningu ‘bijelih’ nije bilo Fausta Budicina koji je u kancelariji vodio pregovore oko produžetka ugovora. Po Budicinovim riječima pomaka nije bilo, jednako kao i u Lisjakovom i Čavalovom slučaju.

Scoria za iduću sezonu, uz Čavala i Budicina koji bi prema njegovoj zamisli pokrivao nekoliko mjesta u obrani, traži još jednog napadača i ofenzivnog veznog. U upravi u cilju smanjenja troškova, treneru izgleda nisu spremni izaći u susret.

Potencijalno pojačanje bijelih, Siniša Linić jutros je potpisao jednogodišnji ugovor sa slovenskim prvoligašem Koprom, prenosi Radio Rijeka. Igrački kadar s kojim Scoria ulazi u izuzetno zahtjevnu sezonu u kojoj se liga smanjuje, u pitanje dovodi i sam prvoligaški status. Svim financijskim problemima unatoč riječ je o opasnom poigravanju s budućnošću kluba.

Mala je utjeha, kako Scoriji, tako i navijačima jedino novo ime na jutrošnjoj prozivci. Riječ je o Alenu Dediću, veznom igraču bosanskohercegovačkog drugoligaša Krajišnika iz Velike Kladuše. (Radio Rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here