Vijesti

Linić: Za vikend sa Ježićem i Šegonom odgovorne tajne službe!

Linić: Za vikend sa Ježićem i Šegonom odgovorne tajne službe!
foto: HRT

foto: HRT

Slavko Linić je javljajući se danas za emisiju Studio 4 iznio je teške optužbe na račun portala Index i njegova vlasnika Matije Babića.

Index je jučer objavio fotografije Linićeva boravka na Korčuli gdje ga je ovog vikenda ugostio njegov bivši pomoćnik Branko Šegon. S njima je bio i kontroverzni riječki poduzenik Robert Ježić poznat iz afere INA-MOL. S obojicom je, priznaje Linić, i dalje prijatelj.

– Što se tiče mog boravka na Korčuli u toku vikenda, to je sve djelo tajnih službi i policije, koji zloupotrebljavaju Index i objavljuju svoja praćenja i špijunske afere. Nemojte se ni čuditi, vlasnik portala je taj koji je pokrao državni proračun za 6 milijuna kuna. Neprihvatljivo je da medijski vlasnici imaju kaznena djela i probijanje državnog proračuna. Ja svoje račune sam plaćam”, poručuje Linić i dodaje kako je istina da je veliki prijatelj Šegona.

“…Jer smo doživjeli zajednički progon neodgovornog Milanovića. I sa Ježićem sam dugo godina prijatelj. Ja se svojih prijatelja ne odričem, svatko odgovara za svoje poznanike”, pojasnio je.

Kazao je i ‘kako je državni odvjetnik zaključio nagodbu s Matijom Babićem, vlasnikom portala Index.hr, gdje je Babić priznao pronevjeru’. S tim da je za uslugu državni odvjetnik umjesto 6,5 milijuna dozvoli da se plati samo 4 milijuna kuna i dao mu presudu za dobrovoljni rad. “Sam Babić je priznao djelo krađe državnog proračuna, ali to je Hrvatska, ukradete 6 milijuna kuna i idete na dobrotvorni rad”, kazao je Linić za HRT.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Krk i Rijeka u subotu najtopliji gradovi u Hrvatskoj

spFebruary 16, 2019

Policija upozorila: Snimat ćemo utakmicu i sankcionirati protupravna ponašanja!

spFebruary 16, 2019

Pješak nastradao na Potoku

spFebruary 14, 2019

Državno odvjetništvo traži zatvor za Miškovića!

spFebruary 14, 2019

Preminuo novinar Radio Rijeke Ivica Vrkić

spFebruary 14, 2019

Linija 1A se ponovno spaja s centrom grada!

spFebruary 14, 2019

Tajani se ispričao, pročitajte tekst isprike

spFebruary 13, 2019

Održani tribina i radionice na temu „Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?“

spFebruary 13, 2019

Presuda u korist korisnika CHF kredita iz Rijeke za auto kredit

spFebruary 12, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.