Home Vijesti Linić: Za vikend sa Ježićem i Šegonom odgovorne tajne službe!

Linić: Za vikend sa Ježićem i Šegonom odgovorne tajne službe!

3976
0
foto: HRT
foto: HRT

Slavko Linić je javljajući se danas za emisiju Studio 4 iznio je teške optužbe na račun portala Index i njegova vlasnika Matije Babića.

Index je jučer objavio fotografije Linićeva boravka na Korčuli gdje ga je ovog vikenda ugostio njegov bivši pomoćnik Branko Šegon. S njima je bio i kontroverzni riječki poduzenik Robert Ježić poznat iz afere INA-MOL. S obojicom je, priznaje Linić, i dalje prijatelj.

– Što se tiče mog boravka na Korčuli u toku vikenda, to je sve djelo tajnih službi i policije, koji zloupotrebljavaju Index i objavljuju svoja praćenja i špijunske afere. Nemojte se ni čuditi, vlasnik portala je taj koji je pokrao državni proračun za 6 milijuna kuna. Neprihvatljivo je da medijski vlasnici imaju kaznena djela i probijanje državnog proračuna. Ja svoje račune sam plaćam”, poručuje Linić i dodaje kako je istina da je veliki prijatelj Šegona.

“…Jer smo doživjeli zajednički progon neodgovornog Milanovića. I sa Ježićem sam dugo godina prijatelj. Ja se svojih prijatelja ne odričem, svatko odgovara za svoje poznanike”, pojasnio je.

Kazao je i ‘kako je državni odvjetnik zaključio nagodbu s Matijom Babićem, vlasnikom portala Index.hr, gdje je Babić priznao pronevjeru’. S tim da je za uslugu državni odvjetnik umjesto 6,5 milijuna dozvoli da se plati samo 4 milijuna kuna i dao mu presudu za dobrovoljni rad. “Sam Babić je priznao djelo krađe državnog proračuna, ali to je Hrvatska, ukradete 6 milijuna kuna i idete na dobrotvorni rad”, kazao je Linić za HRT.

Previous articleU požaru u Rubešima smrtno stradao muškarac
Next articlePassatom u tri ujutro po Istri jurio za Riječankom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here