Home Vijesti Lista za Rijeku i AM podržali Vujićevo izvješće

Lista za Rijeku i AM podržali Vujićevo izvješće

2380
3

Po prvi puta u ovom sazivu županijske skupštine, Klub vijećnika Akcije mladih i Liste za Rijeku je podržao jedno županovo izvješće. Vijećnik Liste za Rijeku Zlatko Moranjak obrazložio je to novim vjetrovima koji su zapuhali Vujićevim dolaskom na čelo županije.
– Unatoč političkim razlikama, po prvi puta ćemo podržati županovo izvješće iz razloga što podržavamo odlučnost i rezolutnost kojom se župan uhvatio posla te raskid s praksom uhljebljivanja stranačkih kadrova.

Vujićevo izvješće nije podržao vijećnik PGS-a Franjo Butorac, vijećnici HDZ-a te HNS-a koji očito čekaju povratak starog župana Komadine.

Vujić je nakon izglasane podrške HNS-ovcima poručio kako su pokazali da nisu dio koalicije, a ostalima da je istina kako je u Županiji uveo strahovladu ali za – neradnike. (rd)

3 COMMENTS

  1. Eto POZITIVNE POLARIZACIJE UNUTAR KOBASICE….haenesovci su znamo niškoristi, i svakako DAJEM pozitivnu ocjenu ŽUPANU VUJIĆIU koji igra za narod i struku a ne KOBASIČASTIH POLTRONA. Butorac (stara prekaljena politička lisica u linjanju), možda i nebi tako glasovao da ne mora igrati kako mu VELIKI NEPRIKOSNOVENI ŠEF kaže. Taj isti šef koji se slizio sa bivšim županom, tj. bivšim bolesnim ministrom (da li se još tko sjeća da je bivši ministar dao SLUŽBENU OSTAVKU nakon cca 1 mjesec jer je bio BOLESTAN ???), tj. na kraju BIVŠI. Ako esdepe ponovno kandidira tog BIVŠEG župana i ministra za župana, a potporu (radi prijateljstva, zahvale ili uvjerena ???) mu budu dali i BIVŠI saborski zastupnici sa njegovim trabantima, baš će me interesirati da li će narod takvu malicioznu akciju ponovo popušiti i masovno glasovati za takve BIVŠE KADROVE ?

  2. jel netko pročitao to izvješće? jel netko uopće može shvatiti što se to napravilo? samo nabrojani materijali, odluke, zaključci… mislim da profesor Vidojko takav materijal dobije od studenta da ne bi prošao još u 4 slijedeća roka… svaka im čast na sposobnosti, ovaj materijal zorno prikazuje njihovu marljivost te velike rezultate koje svakodnevno postižu. Bravo za sve zaposlenike županije!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here