Vijesti

Lista za Rijeku i AM podržali Vujićevo izvješće

Lista za Rijeku i AM podržali Vujićevo izvješće

Po prvi puta u ovom sazivu županijske skupštine, Klub vijećnika Akcije mladih i Liste za Rijeku je podržao jedno županovo izvješće. Vijećnik Liste za Rijeku Zlatko Moranjak obrazložio je to novim vjetrovima koji su zapuhali Vujićevim dolaskom na čelo županije.
– Unatoč političkim razlikama, po prvi puta ćemo podržati županovo izvješće iz razloga što podržavamo odlučnost i rezolutnost kojom se župan uhvatio posla te raskid s praksom uhljebljivanja stranačkih kadrova.

Vujićevo izvješće nije podržao vijećnik PGS-a Franjo Butorac, vijećnici HDZ-a te HNS-a koji očito čekaju povratak starog župana Komadine.

Vujić je nakon izglasane podrške HNS-ovcima poručio kako su pokazali da nisu dio koalicije, a ostalima da je istina kako je u Županiji uveo strahovladu ali za – neradnike. (rd)

Midas

View Comments (3)

3 Comments

 1. hello

  October 25, 2012 at 14:23

  Bravo vujicu!

 2. DŽOLE

  October 25, 2012 at 17:06

  Eto POZITIVNE POLARIZACIJE UNUTAR KOBASICE….haenesovci su znamo niškoristi, i svakako DAJEM pozitivnu ocjenu ŽUPANU VUJIĆIU koji igra za narod i struku a ne KOBASIČASTIH POLTRONA. Butorac (stara prekaljena politička lisica u linjanju), možda i nebi tako glasovao da ne mora igrati kako mu VELIKI NEPRIKOSNOVENI ŠEF kaže. Taj isti šef koji se slizio sa bivšim županom, tj. bivšim bolesnim ministrom (da li se još tko sjeća da je bivši ministar dao SLUŽBENU OSTAVKU nakon cca 1 mjesec jer je bio BOLESTAN ???), tj. na kraju BIVŠI. Ako esdepe ponovno kandidira tog BIVŠEG župana i ministra za župana, a potporu (radi prijateljstva, zahvale ili uvjerena ???) mu budu dali i BIVŠI saborski zastupnici sa njegovim trabantima, baš će me interesirati da li će narod takvu malicioznu akciju ponovo popušiti i masovno glasovati za takve BIVŠE KADROVE ?

 3. ona

  October 25, 2012 at 17:45

  jel netko pročitao to izvješće? jel netko uopće može shvatiti što se to napravilo? samo nabrojani materijali, odluke, zaključci… mislim da profesor Vidojko takav materijal dobije od studenta da ne bi prošao još u 4 slijedeća roka… svaka im čast na sposobnosti, ovaj materijal zorno prikazuje njihovu marljivost te velike rezultate koje svakodnevno postižu. Bravo za sve zaposlenike županije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Vijesti

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Svečanom akademijom obilježeno 300 godina od proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom

spMarch 18, 2019

Vozio ‘alfu’ s 2,11 promila pa udario u teretno vozilo

spMarch 18, 2019

Nakon nereda na utakmici Naprijed – Vinodol uhićena dvojica 19-godišnjaka

spMarch 18, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.