Vijesti

Lista za Rijeku i AM podržali Vujićevo izvješće

Lista za Rijeku i AM podržali Vujićevo izvješće

Po prvi puta u ovom sazivu županijske skupštine, Klub vijećnika Akcije mladih i Liste za Rijeku je podržao jedno županovo izvješće. Vijećnik Liste za Rijeku Zlatko Moranjak obrazložio je to novim vjetrovima koji su zapuhali Vujićevim dolaskom na čelo županije.
– Unatoč političkim razlikama, po prvi puta ćemo podržati županovo izvješće iz razloga što podržavamo odlučnost i rezolutnost kojom se župan uhvatio posla te raskid s praksom uhljebljivanja stranačkih kadrova.

Vujićevo izvješće nije podržao vijećnik PGS-a Franjo Butorac, vijećnici HDZ-a te HNS-a koji očito čekaju povratak starog župana Komadine.

Vujić je nakon izglasane podrške HNS-ovcima poručio kako su pokazali da nisu dio koalicije, a ostalima da je istina kako je u Županiji uveo strahovladu ali za – neradnike. (rd)

Midas

View Comments (3)

3 Comments

 1. hello

  October 25, 2012 at 14:23

  Bravo vujicu!

 2. DŽOLE

  October 25, 2012 at 17:06

  Eto POZITIVNE POLARIZACIJE UNUTAR KOBASICE….haenesovci su znamo niškoristi, i svakako DAJEM pozitivnu ocjenu ŽUPANU VUJIĆIU koji igra za narod i struku a ne KOBASIČASTIH POLTRONA. Butorac (stara prekaljena politička lisica u linjanju), možda i nebi tako glasovao da ne mora igrati kako mu VELIKI NEPRIKOSNOVENI ŠEF kaže. Taj isti šef koji se slizio sa bivšim županom, tj. bivšim bolesnim ministrom (da li se još tko sjeća da je bivši ministar dao SLUŽBENU OSTAVKU nakon cca 1 mjesec jer je bio BOLESTAN ???), tj. na kraju BIVŠI. Ako esdepe ponovno kandidira tog BIVŠEG župana i ministra za župana, a potporu (radi prijateljstva, zahvale ili uvjerena ???) mu budu dali i BIVŠI saborski zastupnici sa njegovim trabantima, baš će me interesirati da li će narod takvu malicioznu akciju ponovo popušiti i masovno glasovati za takve BIVŠE KADROVE ?

 3. ona

  October 25, 2012 at 17:45

  jel netko pročitao to izvješće? jel netko uopće može shvatiti što se to napravilo? samo nabrojani materijali, odluke, zaključci… mislim da profesor Vidojko takav materijal dobije od studenta da ne bi prošao još u 4 slijedeća roka… svaka im čast na sposobnosti, ovaj materijal zorno prikazuje njihovu marljivost te velike rezultate koje svakodnevno postižu. Bravo za sve zaposlenike županije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Vijesti

Vedrana Spadoni osniva udrugu Primorski Hrvat

spDecember 13, 2018

Komadini proračun podržali Knežević i Živi zid, Most za trgovinu optužio i HDZ!

spDecember 13, 2018

Obilan snijeg stiže u Gorski kotar, biti će ga i na Kvarneru!

spDecember 12, 2018

Počeli radovi na sustavu za zasnježenje na Platku

spDecember 12, 2018

Bišćanu odbijena žalba na presudu za lomljenje nosa taksisti

spDecember 12, 2018

Odbor za kulturu nije prihvatio prijedlog proračuna za 2019. godinu

spDecember 12, 2018

Grad Rijeka i Vlada RH potpisali ugovore o financiranju projekta Europske prijestolnice kulture

spDecember 11, 2018

Utvrđene konačne rang liste stipendista Grada Rijeke

spDecember 11, 2018

U Listi za Rijeku predstavljen projekt multimedijalne knjižnice za djecu s teškoćama u razvoju

spDecember 11, 2018

Copyright © 2017 Rijeka danas.