Home Vijesti Lista za Rijeku: Kolinda nije naša predsjednica!

Lista za Rijeku: Kolinda nije naša predsjednica!

2564
1

Nakon zadnjih izjava Kolinde Grabar Kitarović o njezinom navijanju i klubovima za koje je navijala za vrijeme bivše države te Nogometnom klubu Rijeka kao rezevnom srpskom klubu, moramo se zapitati gdje je obraz predsjednici Republike, stoji u izjavi za javnost Liste za Rijeku povodom jučerašnje skandalozne izjave hrvatske predsjednice u kojoj je HNK Rijeku nazvala rezervnim klubom Zvezde i Partizana.
‘Takve laži netko tko obnaša funkciju predsjednika Republike ne bi nikada smio izgovoriti niti o klubu i bilo kojoj organizaciji, a ponajmanje o najpopularnijem sportskom kolektivu grada i kraja odakle Kolinda Grabar Kitarović dolazi.
Navikli smo da u zadnje vrijeme HDZ-ove političarke sramote Rijeku. Sada je Kolinda Grabar Kitarović, kao HDZ-ov kadar u mirovanju, otišla korak dalje u podcjenjivanju i vrijeđanju povijesti HNK Rijeke, ali i samog grada i regije.
Kolinda Grabar Kitarović svrstala se u špalir tzv riječkih HDZ kadrova koji su u zadnja tri desetljeća obnašali odgovorne funkcije u državi ali su se sramili svojeg grada i regije zato što drukčije politički diše od ostatka države. O kakvim se beskarakternim osobama radi možda je najbolje ne govoriti nego jednostavno pozvati sve naše birače , sve Riječane i građane Kvarnera da na predstojećim predsjedničkim izborima svakako izađu na birališta i ne biraju Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu RH jer ona za nas više i nije predsjednica’, zaključuje se u izjavi za javnost Liste za Rijeku.

1 COMMENT

  1. Za te prodane duše niti jedan predsjednik domoljub neće biti njihov! Njihovi su bili Josipović i Mesić!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here