Home Vijesti Ljiljana je bila trudna s drugim muškarcem,a muž ju odveo na abortus?

Ljiljana je bila trudna s drugim muškarcem,a muž ju odveo na abortus?

226
0
ljiljana resinovic 830x0
Foto: Screenshot/HDTV

Nakon mjeseci špekulacija i nedoumica, talijanski mediji otkrivaju nove detalje u slučaju nestanka i smrti Ljilijane Resinović, čiji je tragični kraj šokirao mnoge. Prema navodima, Ljilijana je bila trudna s prijateljicom Claudiom Sterpinom, a njezin suprug Sebastiano Visintin bio je prisutan tijekom abortusa koji je uslijedio.

Ova šokantna informacija proizašla je iz razgovora Sebastiana s neimenovanom osobom, a bacila je novo svjetlo na događaje koji su prethodili nestanku i smrti Ljilijane Resinović. Izvještaji sugeriraju da je Sebastiano kasnije prijavio da je Ljiljana zatrudnjela, ali ne s njim, već vjerojatno s Claudiom, i da ju je otpratio na abortus.

Ljilijana Resinović nestala je 14. prosinca 2021. godine, a posljednji koji ju je vidio živu bio je njezin suprug Sebastian.

Ljiljana je tog jutra izašla iz kuće s namjerom da vreće za smeće baci u kante za reciklažu, ali sa sobom nije ponijela mobitel ni ključeve. Njezinu posljednju šetnju ovjekovječile su kamere videonadzora obližnje policijske akademije. Od tog trenutka Ljiljani se gubi svaki trag.

Suprug prijavio nestanak

Njezin suprug Sebastian kasnije je prijavio nestanak. Njezino tijelo pronađeno je 5. siječnja 2022. u parku bivše psihijatrijske bolnice u Trstu, manje od kilometra od kuće.

Tijelo je bilo zatvoreno u dvije vreće za smeće, glava u vreći, s užetom oko vrata. Obdukcijom je utvrđeno da je žena umrla od akutnog zatajenja srca.

Prva formulirana hipoteza bila je samoubojstvo, ali ta se ideja odmah čini malo vjerojatnom zbog načina na koji je njezino tijelo pronađeno. Je li moguće da je sve sama napravila?

Iako je suprug Sebastiano Visintin promijenio svoju verziju događaja, tvrdeći da je Ljilijana počinila samoubojstvo, obitelj ne prihvaća tu teoriju i zahtijeva daljnje istraživanje. Lilianin blizak prijatelj, Claudio Sterpin, također ostaje uvjeren da Ljilijana nije skrivila svoju smrt.

Ženina obitelj, uključujući i supruga, ne vjeruje u ovu hipotezu i inzistira da se slučaj ne odbaci, no Sebastiano Visintin tada mijenja svoju verziju i govori o samoubojstvu. Lilianin blizak prijatelj, Claudio Sterpin, i dalje je uvjeren da Liliana nije počinila samoubojstvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here