Home Biznis Lošinjski hotel Bellevue i Boutique Hotel Alhambra dobitnici priznanja na Kvarnerskom danu...

Lošinjski hotel Bellevue i Boutique Hotel Alhambra dobitnici priznanja na Kvarnerskom danu turizma

959
0

Hotel Bellevue i Boutique Hotel Alhambra s otoka Lošinja dobitnici su nagrada Turističke zajednice Kvarnera. Ova priznanja hotelima iz portfelja brenda Lošinj Hotels & Villas dodijeljena su na tradicionalnoj svečanosti Kvarnerski dan turizma u Opatiji. Hotel Bellevueocijenjen je kao najbolji hotel u kategoriji Wellness hotel, dok je Boutique Hotel Alhambra osvojio priznanje „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ u kategoriji Stories, Croatian Unique Hotel.
Pristigla priznanja komentirao je član Uprave Jadranka hotela Rikardo Hesky. „Počašćeni smo što su hotel Bellevue i Boutique Hotel Alhambra dobili ovako značajna priznanja za usluge koje nudi gostima.“ Osim nagrada hotelima¸na dodjeli godišnjih turističkih nagrada i priznanja,concierge Sarah Buljat iz hotela Bellevue dobila je priznanje Djelatnik godine u akciji „Čovjek – ključ uspjeha turizmu“. „Znamo da jedino uz kontinuirani rad i napredak možemoopravdati povjerenje svojih gostiju te im nastaviti pružati vrhunsku ponudu i nezaboravno iskustvo u našim 5* hotelima u uvali Čikat.“, poručio je Hesky.
Uvala Čikat poznata je kao najljepša uvala na otoku Lošinju, s premium razinom usluge te brojnim sadržajima. Unjoj se nalaze hotel Bellevue, Boutique Hotel Alhambra te vile Hortensia, Mirasol i Augusta. Bellevueje prvi lošinjski hotel s 5*, gostima dobro znan po izvanrednim spa & wellness tretmanima Bellevue Spa Clinic, a u kojima se koriste proizvodi hrvatskih i svjetskih kozmetičkih brendova – Valmont, Forlle’d, PharmosNatur i 45 Degrees. U sklopu hotela nalazi se ekskluzivni Belle Époque Store u kojem gosti mogu obaviti kupovinu odjeće za izlazak i plažu poznatih dizajnerskih brendova i modnih dodataka – Camille, Zimmerman i Eres, Orlebar Brown, Moeve, Thierry Lasryte brojnih drugih. Osim toga, lošinjski Bellevue rado posjećuju ljubitelji japanske kuhinje, s obzirom da se u njemu nalazi Matsunoki, jedini japanskirestoran na našim otocima.
Na drugom kraju uvale Čikat nalazi se najekskluzivniji lošinjski hotel – Boutique Hotel Alhambra. Ovaj boutique hotel zavoljet će zbog impozantnogizgleda, besprijekorne usluge, ali i fine dininga u à la carte restoranu Alfred Keller.Svojom je ponudom već osvojio mnoge strane i hrvatske goste, koji mu se vrlo rado vraćaju iz godine u godinu. U ljepotama lošinjske uvale Čikat moguće je uživati uz posebne ponude i programe, a više o tome saznajte na losinj-hotels.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here