Sport

Luka Ivančić novi generalni direktor HNK Rijeka

Luka Ivančić novi generalni direktor HNK Rijeka

Osim u svlačionici, što je za ovo doba godine očekivano, i administrativni segment kluba doživio je jednu značajnu promjenu: Luka Ivančić, dosadašnji savjetnik Uprave, zamijenit će Vladu Čohara na mjestu generalnog direktora Kluba.

– Prije nego što preuzmem ovu zahtjevnu dužnost htio bih se osobno zahvaliti Vladi na timskom radu, trudu i zalaganju koje je uložio kako bi pomogao da HNK Rijeka dođe do statusa i razine na kojem je danas.
Budući da smo cijelo vrijeme usko surađivali, znam da ću s jednakim entuzijazmom nastaviti tamo gdje je Vlado stao jer nam je cilj uvijek isti – HNK Rijeka ispred svega kao uređen i uspješan nogometni klub i radni kolektiv. Isto tako ne sumnjam da ćemo svi skupa raditi kao i do sada te da mi podrška svih kolega neće izostati. Zahvaljujem vlasnicima i upravi Kluba na ukazanom povjerenju koje ću svakodnevno opravdavati svojim radom, rekao je Luka Ivančić.

Vladi Čoharu, naravno, klub zahvaljuje na dosadašnjem radu i želimo mu puno sreće u nastavku profesionalne karijere. Bez obzira na odlazak, Vlado Čohar svakako ostaje jedan od nositelja novije klupske povijesti i kao takvom vrata Kluba mu ostaju zauvijek otvorena.

– Prije svega osjećam potrebu da se zahvalim Damiru Miškoviću koji mi je pružio priliku i koji me je sve ove godine svesrdno podržavao i poticao u mom radu. Također, zahvaljujem se i svim suradnicima iz sportskog i administrativnog segmenta Kluba koji su svojim radom omogućili da zajedno ostvarimo ciljeve koji su se prije šest godina činili neostvarivi. Nemoguće je u jednoj rečenici opisati tu pozitivnu energiju koja nas je vukla prema naprijed. To ostaje u meni kao jedno predivno životno iskustvo, rekao je Vlado Čohar.

– HNK Rijeka je dio mene u svakom smislu, ne samo u zadnjih šest godina i zato nemam osjećaj da je ovo ‘zbogom’, međutim osjećam da je vrijeme da se usredotočim na neke druge životne ciljeve. Osjetio sam da je sada pravi trenutak za promjenu, a nemam ni malo sumnje da će ljudi s kojima sam dosad radio nastaviti put kojeg smo zajednički zacrtali. Rezultati koje smo ostvarili ostaju u povijesti, a sada ću kao najveći navijač HNK Rijeka navijati i za to da se ispišu neke nove stranice, siguran sam, uspješne klupske budućnosti, zaključio je Vlado Čohar.

Midas

View Comments (1)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Bišćan: Moramo biti zadovoljni

spFebruary 16, 2019

VIDEO: Bez golova i pobjednika u Jadranskom derbiju!

spFebruary 16, 2019

152. Jadranski derbi

spFebruary 16, 2019

Igor Bišćan uoči Hajduka: Posebna utakmica za nas i naše navijače

spFebruary 15, 2019

Bolnica na Rujevici: Tomečak ozlijedio koljeno, Čolak van stroja mjesec dana!

spFebruary 13, 2019

Uprava NK Rijeke odgovorila Armadi: Ulaznice pojeftinile zbog karnevala

spFebruary 12, 2019

Armada opet udarila na Miškovića, tvrde da ih želi maknuti sa stadiona

spFebruary 11, 2019

Stjepan Lončar: Predivan je osjećaj dati prvi gol za Rijeku

spFebruary 11, 2019

Bišćan: Vidjelo se da smo bolja momčad

spFebruary 10, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.